Ћирилица Latinica
04.08.2018.
Друштво

Прорадила фонтана у парку Дворца краља Николе

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Иницијатива је започета прије десетак дана, уз подршку Ћазима Никезића, директора ЈП Културни центар Бар који газдује парком

Захваљујући прегалаштву чланица удружења “Жене Бара кувају срцем”, послије паузе дуге сигурно 30 година, у парку Дворца краља Николе данас је прорадила фонтана.

Иницијатива је започета прије десетак дана, уз подршку Ћазима Никезића, директора ЈП Културни центар Бар који газдује парком.

Ферида Перочевић из Удружења казала је “Вијестима” да су на молбу активисткиња прво радници Водовода очистили све канале у фонтани која је до сада била запуштена и служила углавном као “спремиште” за празне лименке и боце.

Мермер за облагање обезбијеђен је уз помоћ “Роломонта”, а инжињер Комуналних дјелатности Небојша Ђуровић је урадио пројекат по којем у фонтану иде техничка вода из бунара овог предузећа.

"Мајстори су се два дана заиста мучили да фонтана коначно проради и од поподне она је у функцији на опште весеље. Хвала свима који су помогли у акцији, остало је још да се поставе рефлектори, за што такође имамо обећање", рекла је Перочевић.

Коментари
Olja
Olja: Bravo! Ovo divno djelo ostalo u sjenci politike ! Bravo svima koji su imali ovu divnu ideju!
04.08.2018 09:09
Zak
Zak: E moje zene.sto se petjate u tudje tanjir Jeste li vi dokone.rapustenice ili dobijate dobre pare za to sto radite...toboz srcem Sedite s moron kuvajte doma za poridicu.. avetinje pmamljene. SramotA sto se od bara napravi..zene kuvaju...neko no zaista nesto radi srcem taj se ne reklamira ovoliko..bjezite tamo
12.08.2018 08:51
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar