Ћирилица Latinica
09.11.2018.
Друштво

Уређују јавне површине

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Општина Бар, преко Секретаријата за имовину, заступање и инвестиције, наставља са активностима на уређењу јавних површина у строгом центру града. 
Дана 08.11.2018. године отпочело се са реконструкцијом пјешачке комуникације у улици Владимира Роловића и Јована Томашевића, од раскрснице до аутобуског стајалишта код „Ловћен“ осигурања.

Како саопштавају из Општине, предвиђена је реконструкција 1250 м2, на начин што ће бити постављене бетонске плоче произвођача д.о.о. „Боссин“ из Мостара. Извођач радова је фирма д.о.о. „Бомакос“ из Подгорице, а рок завршетка радова је 20 дана. 

Такође, на Тополици у улици 24. Новембра од катедрале Светог Петра Апостола до угоститељског објекта „Биг Бен“ приступило се реконструкцији паркинг простора и реконструкцији саобраћајнице, на начин што ће се поставити завршни слој асфалта како у простору паркирања тако и у простору саобраћајнице.

Након асфалтирања површине од 5.500м2, биће обиљележено хоризонталном саобраћајном сигнализацијом преко 260 паркинг мјеста. Извођач радова је д.о.о. „ПУТЕВИ“ из Бара. 

Из Општине апелују на грађане и власнике пословних простора да у току извођења радова имају разумјевања и изађу у сусрет извођачима радова како би се планирани радови завршили у предвиђеном року. 

Коментари
lamele
lamele: Ima li neko ideju ďa treba poceti utedj8vanje fasada zgrada pored kojih se rekonstruisuvi iredjuju te javne povrsine I da ne propadaju a i da ne odudaraju izgledom od svjeze asfaltiran8h povrsina
13.11.2018 16:03
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar