Ћирилица Latinica
28.08.2018.
Друштво

Раичевић: Завршићемо асфалтирање улица у свим МЗ

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Предсједник Општине Бар, Душан Раичевић, разговарао је са предсједницима 12 МЗ са територије Општине Бар са циљем упознавања са свим оним проблемима који битишу на тим подручјима, а које је у наредном периоду неопходно ријешити.

Он изразио задовољство што је данас био у могућности да разговара са представницима свих МЗ, "јер је ово најбоља прилика да се упозна са активностима које су реализоване и које је потребно реализовати у будућем периоду, како би сви грађани осјетили бенефите кроз њихове реализације".

„Данашњи састанак доживљавам као одличну прилику да кроз непосредан разговор унаприједимо сарадњу између Општине Бар и свих јединица мјесних организација.

Желим да заједнички идентификујемо све оне проблеме са којима се суочавате у вашем раду али и да сублимирамо проблеме са којима се суочавају наши суграђани, те да уложимо максималан напор да их заједнички елеминишемо“-казао је предсједник Раичевић.

Представници свих 12 МЗ су детаљно упознали предсједника Општине са свим активностима у оквиру својих МЗ ,како у погледу реализације досадашњих инвестиција, тако и у дијелу који се односи на будућа улагања.

Заједнички су констатовали да је у претходном периоду реализовано неколико значајних инвестиција , изградња хидротехничких инсталација, изградња нових саобраћајница, уређења тротоара у ужем градском језгру и других пројеката од општег значаја.

Такође су идентификовани заједнички проблеми који се прије свега односе на неадекватно одлагање и депоновање грађевинског и кабастог отпада.
Предсједник Раичевић је истакао да ће локална Управа системски рјешавати све оне проблеме који су на састанку презентовани, уз констатацију да ће до краја године бити завршени радови на асфалтирању улица у свим МЗ.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar