Ћирилица Latinica
07.09.2018.
Друштво

Раичевић: "Созина" не смије бити Mека за чланове Бошњачке странке

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Тунел Созина не смије бити Мека за чланове Бошњачке странке, од којих близу 40 се запослило откако ова странка газдује тунелом односно фирмом "Монтепут".

То је данас саопштио Гојко Раичевић, предсједник Удружења Црмничана "13 јул", потенцирајући да се не смију  држати затворене очи пред чињеницом да млади Црмничани бјеже са својих огњишта трбухом за крухом, "а поједини захваљујући само чињеници да припадају странци налазе запослење на нашем кућном прагу".

С друге стране, Раичевић се  јавно захвалио предузећу "Калампер петрол", које је од 16 ангажованих радника на новоотвореној бензинској станици у Црмници запослило чак 14 Црмничана.

"Од 134 радника колико је запослено у државном предузећу"Монтепут", које управља "Созином", према подацима које имамо у Удружењу, нема Црмничана ни колико Каламперовићи запослише на својој пумпи" - нагласио је Раичевић, уз опаску да их то "не зауставља да убирају харач од Црмничана за пролазак кроз тунел".

Раичевић је оцијенио да је рад на побољшању економског положаја црмничких породица један од кључних задатака Удружења Црмничана "13 јул",колико год то у актуелном амбијенту звучало илузорно.

"За почетак приступамо изради свеобухватне базе података о домаћинствима у Црмници и њиховим потребама, након чега ћемо сачинити стратешки план у складу са циљевима које су поставили претходни предсједник Удружења пок. Веселин Лековић и његови сарадници, који су и ударили темеље овој асоцијацији и реализовали велики број конкретних актвности од значаја за Црмницу и Црмничане" - казао је Раичевић. 

 

 

 

Коментари
XYW
XYW: Jadna ste vi redakcija kad objavljujete pola komentara i to onih koji vama i slicnim vama odgovaraju ovi pljuvaci svega sto je crnogorsko oni su dobro dosli ostali tu i tamo a zamislite kak ce vam izgledati sajt kad otjerate nas koji komentarisemo njihove komentare i koce to davam cita.DA JE VJECNA CRNA GORA jeli vam muka uzmite tabletu mozda pomogne
08.09.2018 14:19
XYW
XYW: A sto neobjaviste onaj odgovor ovom raicevicu sto kuka kako je sozina bosnjacko leglo e ne no ce biti srpsko malo morgen MONTENEGRO EVIVA
08.09.2018 17:53
Nana
Nana: Gojko, kako si preoteo Branu Gvozdenovicu udruzenje ?
09.09.2018 00:37
Лимљанин
Лимљанин: Тако нам и треба кад се Црмничани продају и гласају за ДПС (част поштеним Црмничанима који нису уз ту лоповску секту). Нема разлога да се жалимо кад сте већина Црмничана, којих се стидим, гласали да са крвницима будете у коалицији, сад трпите, но сте виваше углавном намирили, а сиротиња Црмничка пати. Исељавање за Запад остаде нажалост једина опција.
09.09.2018 00:40
Pekic,Krnjice
Pekic,Krnjice: Opet se pjeva "Oj, Crmnice, srpska perjanice". I ova okupacija ce proci, mnogo prije nego sto se ovi dukljani prodati nadaju. Sve je tako blizu, da pojma nemaju,a onda im nece bit mjesta nidje
09.09.2018 00:42
Mrkojevic
Mrkojevic: Gojko sve si u pravu. Rozajacima sve dadose, a Mrkojevicima i Crmnicanima nista. Sramota.
09.09.2018 00:43
List Crne Gore
List Crne Gore: Eh, da je samo "Tunel Sozina" i 40 Bosnjaka?
17.09.2018 20:07
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar