Ћирилица Latinica
24.01.2018.
Друштво

Раскопане улице асфалтирају до краја фебруара

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Из Општине Бар раније су најављивали да асфалтирање раскопаних улица широм града након полагања водоводних и канализационих цијеви треба да буду окончано до краја фебруара.

Предсједник Општине Бар др Зоран Срзентић састао се са менаџментом МПП “Јединство” Севојно које изводи радове ИИИ фазе пројекта водоснабдијевања и одвођења отпадних вода, те представницима “Дахлем” који је стручни надзор на пројекту и “Водакома”.

Скуп је био посвећен прегледу досадашње реализације пројекта и утврђивању динамике преосталих радова на асфалтирању у ужем градском језгру, Сутомору, Шушњу, Бјелишима и Пољу.

"Сви учесници састанка сагласни су да је потребно додатно интензивирати активности како би се започети радови завршили у договореном року. На састанку је договорен и динамички план завршетка радова. У циљу завршетка радова у што скоријем року, на пословима асфалтирања биће ангажован још један подизвођач, а то је фирма А.Д. „Путеви“ Ужице," саопштено је данас из кабинета предсједника Општине Бар.

Према истим наводима, др Срзентић је изразио задовољство досадашњом сарадњом са свим странама које су укључене у пројекат, наводећи да је сам пројекат један од најзначајних инфраструктурних до сада “са аспекта квалитетног рјешавања водоснабијевања и унапрјеђења заштите животне средине”.

"Предсједник Срзентић је истакао да очекује да ће преостали радови у оквиру Фазе ИИИ бити завршени у договореном року, како би се омогућило несметано функционисање саобраћаја на најфреквентнијим дионицама," закључује се у саопштењу.

Из Општине Бар раније су најављивали да асфалтирање раскопаних улица широм града након полагања водоводних и канализационих цијеви треба да буду окончано до краја фебруара.

Извор: Вијести

Коментари
ЈЕФА
ЈЕФА: Иду избори, па парама од кредита КВФ банке да закрпе бруку своју и дебилима објасне да је то успјех. Ко насједне више је него дебил
24.01.2018 19:19
pinki
pinki: Niste ni rupe pokrpali kako treba. Asfaltirajte komplet Ulicu kraljice Jelene u Ilino. Kratka je da kraća ne može biti, a vi ste asfaltirali samo trećinu ulice. Parking izmedju zlatiborske, kongrapove zgrade i lučkih lamela nije asfaltiran do kraja. Potreban je još sloj ili dva, jer sahte nisu u ravni s ulicom. Osim toga, cijeli parking nema ni jedno rasvjetno tijelo. Kradu se dijelovi s auta, nedavno su zapalili auto....itd.
25.01.2018 20:21
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар