Ћирилица Latinica
28.02.2020.
Друштво

Рукометаши код Раичевића

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић угостио је чланове Кадетске мушке рукометне репрезентације Црне Горе, суграђане - Марка Кнежевића, члана Стручног штаба репрезентације, Луку Барjактаровића, Лазара Гвозденовића и Мериса Бошњака, репрезентативце и чланове Рукометног клуба Морнар из Бара, који су на 17. Медитеранском првенству у Атини освојили сребрну медаљу.

„Желим да вам упутим искрене честитке на освојеној сребрној медаљи која је све нас учинила поносним и обавезала нас да у наредном периоду једнако посвећено пружамо подршку развоју рукомета у Бару, али и рукометном клубу Морнар 7 чији сте чланови, који је препознао ваш таленат и дао шансу коју сте знали да искористите. Мислим да сте на прави начин представљали клуб из којег долазите, наш град, али и нашу државу и овакви спортски резултати су само подстицај младима да се баве спортом, јер заиста спортски успјеси као што је овај код свих нас буде посебне емоције“ казао је  Раичевић.

Предсједник Општине је изразио очекивање да ће Кадетска мушка рукометна репрезентације овакве успјехе наставити и на Првенству Европе Б дивизије које ће бити одржано у Подгорици, што ће уједно значити и пласман у виши ранг такмичења, у А дивизију и самим тим се квалификовати за Свјетско кадетско првенство 2021. године, гдје јој је, како је истакао и мјесто,  имајући у виду квалитет који су показали у досадашњем периоду на великим такмичењима.

Чланови Кадетске мушке рукометне репрезентације су захвалили предсједнику Општине на пријему и истакли да су у јакој кокуренцији на првенству успјели да додју до медаље, што им је био и један од циљева прије почетка шампионата.

Коментари
Ljiljan bijeli
Ljiljan bijeli: Čudi me da ovi pošteni portal napiše još ponešto ne samo o litijašima. Mora da je neko od ovih rukometaša dio litijaša, drugačije se o njima ne bi ođe pisalo !
28.02.2020 13:46
Ilhan
Ilhan: Ljiljane bijeli i ja i ti smo litijaši, samo ti ne znaš još, nema ko da ti javi. Podrška za sportiste - litijaše. Podrška za pravdu i poraz milovog Zakona koji bi da zakrvi Crnu Goru
28.02.2020 14:24
Milan
Milan: A Raičević miš jedan koji posiječe čemprese kompleksaš. A nije ni čudo što mu sve radi ova vjerenica nije ni čudo što je istraumiran
01.03.2020 18:58
Imperator
Imperator: Kneževiću komadant Crna Gora pozdravlja te!
03.03.2020 09:37
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar