Ћирилица Latinica
10.01.2021.
Друштво

Саобраћајни "хорор" на најпрометнијој сутоморској раскрсници

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Мјесецима већ надлежне у Општини Бар и локалном Водоводу не дотиче проблем са потпуно уништеним дијелом саобраћајнице на самој раскрсници улица Саве Ковачевића, Цара Лазара и Вука Караџића у центру Сутомора.

Овдје су више пута извођени радови на водоводној инфраструктури, а како незванично сазнајемо пуцање и испупчења "крпљеног" дијела асфалта на овој дионици поново је изазвала вода. Да ли је дошло до пуцања цијеви или нечег другог, очекује се да одговор дају из барског Водовода, али мјештани и они који саобраћају овим дијелом Сутомора траже хитно рјешавање проблема, који је већ изазвао штете на бројним возилима, а озбиљна је опасност и по физичку безбједност, како возача тако и пјешака, првенствено ђака.

Проблем је утолико већи што на само двадесетак метара одавде почиње двориште Основне школе "Кекец", па су управо ђаци најбројнији учесници саобраћаја, било као пјешаци или сапутници у возилима родитеља који их доводе на наставу и враћају кућама. 

Овим проблемом, ироничним статусима, данас су се бавиле и поједине МиМ странице, па су администратори једне од њих примијетили да је овај дио пута на коме се "спајају" три прометне улице "идеално мјесто да се поломи картер". 

Грађани прозивају и Комуналну полицију, за коју кажу да се не мијеша у свој посао, али и друге комуналне службе Општине Бар.

 

Коментари
Danilo
Danilo: ovo je samo jedan u nizu infrastrukturnih zločina baljega iz DPS-a i SD-a.
10.01.2021 23:37
Sutomore_85
Sutomore_85: Polomismo auta na ove "talase"... 2 dana pred izbore su to krpili i popravljali i prva kiša u septembru uništila sve, takva nam je svaka rabota đe su dps "stručnjaci" radili, tako nam je u cijelu državu, ovo je pokazatelj sveopšteg rasula u državi... ali bitno da dps "brani" državu da je ne ponesu u Srbiju a to što je cio sistem truo ko šupalj zub to nema veze... Ko će odgovarat za ovo, niko ka i za sve... E VIVA!
10.01.2021 23:38
Komšo iz Njegoševe
Komšo iz Njegoševe: Hoće li ovi eksperti iz nelegalnog Odbora mjesne zajednice ovo da stave u svoj promo materijal pošto su jako stručni i uspješni u p.m.?
10.01.2021 23:40
Владица
Владица: Ратко ће то да среди сад кад почне да ради опет пошто је Уставни суд одлучио да је он једини легални предсједник Сутомора. Крај!!!
10.01.2021 23:43
Sutomore_85
Sutomore_85: Za Vladicu: oće Rale, ka u prk*o, ka što je i do sad radio za Sutomore, samo za svoj dzep i svoj biznis... treba nam opština Sutomore ali bez dps "stručnjaka" i lopova, bez Raleta ali i bez ovih trenutnih ćutuka koji vode m.z. Rale da je htio za ove 30 god mogao je preko kumare da uredi Sutomore ali nije... prema tome opština sa novim mladim pametnim školovanim ljudima...
10.01.2021 23:48
Sutomorski
Sutomorski: Neka neka, nemojte tako za raleta to je sutomorski Šeik.... Ceka se neko cudo odje da se dogodi na ovu raskrsnicu pa ce mozda i tad da razmisle oce li sredit. Sram ih bilo. Ovakva im je svaka rabota poslednjih 30 godina.
11.01.2021 00:03
Nole
Nole: Žali Bože lijepog mjesta Sutomora koje propada, nema investicija u radna mjesta, onaj Maljevik propada a obećavan je Monako tamo.
12.01.2021 03:53
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
24
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar