Ћирилица Latinica
03.12.2019.
Друштво

Сергејево децембарско купање у мору

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Зима ће, према календару, за нешто мање од двадесет дана, премда је у сјеверним крајевима, може се рећи, увелико стигла. Не, међутим, и на нашем дијелу Јадрана.

Доказ томе је и данашња фото прича чији је јунак популарни барски фотограф Сергеј Забијако.  Он се на друштвеној мрежи Фејсбук похвалио "селфијем" са барске обале, након децембарског купања у мору.

Како каже весели  Рус, температура воде је отприлике 17 - 18 степени. 

Сложићете се, чак и од Руса, купање у мору 3. децембра потврда је праве храбрости, колико год смо свједоци да се кат-кад и у цик зиме, у јануару, овдје појави понеки одважни купач....

Иначе, Сергеј Забијако је фотограф који је 2011. из руског града Волоњеж са супругом и двије ћерке дошао у Црну Гору−и остао. Убрзо је постао омиљен међу суграђанима које, како каже, напросто воли да фотографише.

Први пут је  Црну Гору видио прије осам година, и био одушевљен људима и природом. Одлучио је да се са породицом досели у један, по њему, од најљепших градова Црне Горе−Бар.

Разлог због кога су одабрали баш наш град је−море.

Када је дошао у Црну Гору, хтио је да урадим нешто ново, што раније нико није радио. Погледао је,  вели, на интернету и схватио да наша држава као туристичка дестинација у свијету није довољно промовисана.

Зато је отворио фирму "Промо-Монтенегро", којој је циљ да повећа туристичку посјећеност Црне Горе.

Коментари
Nekotamo
Nekotamo: Svaka čast, Sergej!!!
04.12.2019 00:40
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar