Ћирилица Latinica
16.02.2019.
Друштво

СНП: Полицији би било паметније да се обрачуна са мафијом

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Посљедица асистенције барске полиције приликом протеста активиста грађанске иницијативе ,је између осталог привођење петоро активиста, међу њима и једне труднице, која је, по писању медија и друштвених мрежа, нажалост, изгубила бебу. Тужно да тужније не може бити, саопштили су из Социјалистичке народне партије из Бара.

„Рекло би се, асистенција барске полиције никшићкој грађевинској фирми – да, и обрачун са мирним грађанима – да, али, обрачун са мафијом и организованим криминалом – не. Сцене какве нисмо ни у сну хтјели да видимо у Бару, дешавале су се ових дана“, наводи се у њиховом саопштењу.

У наставку подсјећају да су тражили, заједно са осталим опозиционим колегама, ванредну сједницу општинске скупштине али и да чланови владајуће коалиције, то нису хтјели.

Или нисте смјели да је закажете, и сада имате слике у нашем граду као са блискоисточних ратишта. Савјет за грађанску контролу полиције ће ускоро анализирати новонасталу ситуацију и евентуалну, прекомјерну полицијску употребу силе. Можда ће њихов закључак бити да је до исте дошло и утврдити кривицу људи у плавим униформама и њихових цивилних шефова, али господо, барски општински челници, вашу кривицу и кривицу министра Шеховића и Министарства образовања, неће моћ опрати ни Јадранско море. Ви сте директни кривци за подјеле и стварање тензија у граду под Румијом, због свог погрешног чињења или нечињења„, закључили су на крају саопштења.

www.in4s.net

Коментари
Mirko
Mirko: Policija je profesionalno i vrlo korektno radila svoj posao, podjite u Pariz pa da vidite kako policija postupa!
17.02.2019 18:02
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar