Ћирилица Latinica
29.06.2022.
Друштво

Спортисти и рекреативци из Сутомора долазе са лоптама пред зграду Општине Бар

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Због игнорантског односа Општине Бар према Сутомору и његовом развоју, спортисти и рекреативци из ове мјесне заједнице, заједно са својим породицама, окупиће се у четвртак 30.јуна у 10 часова испред зграде Општине, гдје ће организовати несвакидашњи перформанс.

Предвиђено је да млади и дјеца дођу са лопатама којима ће шутирати и шонглирати, али и другим спортским реквизитима...

На овај начин Сутоморани желе да скрену пажњу на запостављеност најпосјећнијег љетовалишта на овом дијелу Јадранске обале, због чега окривљују Општину Бар и њено руководство, за које кажу да само знају да убирају плодове од туристичке сезоне у Сутомору.

Они су огорчено јер је изостала безброј пута обећавана изградња спортских терена и садржаја за младе, али и пуно других ствари од значаја за инфраструктуру МЗ Спич-Сутоморе.

Позвали су све грађане који саосјећају са њиховим проблемима да им се сјутра придруже пред зградом Општине Бар.

 

Коментари
KojeKude
KojeKude: Svi! Svi! Svi! Prvi put u istoriji da Sutomorani (koliko god ih bilo) se udruze i javno iskazu nezadovoljstvo. Ko god bio, to je zbog nase djece. Znate i sami da svako ko ima dijete u Sutomoru kaze “nemam ih dje izvesti” pa mora do Bara da vozi. Dodjite zbog djece. Juce su se odbornici sprdali na temu protesta i Sutomora, ako vam to nije dovoljno, onda ne znam sta je…
29.06.2022 15:14
Lukša
Lukša: U suštini mi Spičani smo poltroni, zato smo svim okupatorima ljubili čizme. Sad nas je okupirala ekipa iz Bara a kad je Spič bio opština Bar nije bio opština. Imamo i predsjednicu Skupštine Bara koja je iz Sutomora iako je sa sjevera došla ovdje ali ovdje živi i voli Sutomore valjda pa je red da nam se pridruži. Cakana očekujemo takodje. Makar došao da profitira politički. Ujednimo se makar sad. Zbog djece ako ni zbog čega. Ovo nije partijski. Ko je čovjek i ko ne sere od straha taj će doći i dovesti djecu
29.06.2022 15:19
Маки
Маки: Ставите Душана и Спичановићку на гол и шутирајте им изнад пречке, да их не погоди лопта у главу, може памет да им испадне ако их погоди лопта у главу.
29.06.2022 15:21
Baka
Baka: Presjednica skupstine je rodjena Baranka.Nije dosla sa sjevera,nego je prava Sutomorcanka.
30.06.2022 09:54
Из Бара
Из Бара : Даћемо Општини одговор на изборе ! Нека их још ово мало ! Доста су сјекли Бар и барске чепресе ! Уништили најљепши традиционални парк Бара! Још ово мало !
30.06.2022 18:07
Za kojw kuda
Za kojw kuda : Podrzavam treba prwsjednica skupstine da bude u prvim redovima sa vama napredd sutomore naprwd biram bar
01.07.2022 20:37
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar