Ћирилица Latinica
27.02.2020.
Друштво

Сребрни Мијач код градоначелника

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Поводом великог успјеха оствареног освајањем сребрне медаље у катама на Европском првенству за млађе сениоре у Будимпешти, предсједник Општине Бар Душан Раичевић уприличио је пријем за репрезентативца Црне Горе и члана Карате клуба Бар Владимира Мијача.

Поред Мијача, пријему код предсједника Општине су присуствовали и тренер Карате клуба Бар Алмир Цецуњанин, као и предсједник Карате савеза Црне Горе Иван Крстајић.

Предсједник  Раичевић је захвалио свима који доприносе развоју каратеа како кроз такмичарски дио и освајање медаља, тако и са организационог аспекта, а посебно је упутио честитке нашем сугрђанину, Владимиру Мијачу на освајању сребрне медаље.

“Заиста је свима посебно задовољство што се можемо похвалити да имамо једног оваквог такмичара из Бара, који остварује врхунске резултате и који граду доноси најсјајнија одличја, али и Карате клубом Бар који баштини принципе посвећеног и одговорног односа са младима, који за резултат имају управо овакве успјехе.

Нама као локалној управи јесте важно да се карате спорт даље развија кроз омасовљавање, а свакако да је Карате клуб Бар организација која иде у том правцу, усмјеравајући младе ка правом циљу, а то је да буду најбољи, да буду примјер осталима, како то до сада чини и њихов такмичар, а наш суграђанин Владимир Мијач. Из тог разлога можете да рачунате подршку од стране локалне управе” навео је предсједник Раичевић.

Иван Крстајић, предсједник Карате савеза Црне Горе казао је да је промоција резултата једнако важна као и сами резултат и захвалио на пријему и на досадашњој помоћи, од стране Општине Бар, али и на томе што се кроз овакве врсте сусрета на прави начин промовишу резултати које такмичари остварују.

Нагласио је да ова медаља има посебну важност због тога што је освојена у катама, која је изузетно захтјевна и специфична и гдје је заиста прави успјех доћи до медаље.

Алмир Цецуњанин, тренер Карате клуба Бар је такође упутио захвалност предсједнику Општине и локалној управи на подршци коју у континуитету пружа Карате клубу Бар и изразио очекивање да ће клуб у наредном периоду изњедрити још много успјешних такмичара који ће свима нама служити на понос.
Владимир Мијач, црногорски репрезентативац и члан Карате клуба Бар је изразио очекивање да ће у наредном периоду, посвећеним радом настојати да обезбиједи наступ и на Олимпијским играма, чиме ће све суграђане и државу учинити поносним.

Коментари
A3
A3: Bravo momak, svaka cast
28.02.2020 09:27
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar