Ћирилица Latinica
12.05.2019.
Друштво

Средњошколци волонтирали у СРЦ "Тополица"

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Дрштвена одговорност је оно чему Спортско-рекреативни центар Бар увијек стреми па је задњег радног дана минуле седмице био дио пројекта "Акциони дан" Уније средњошколаца Црне Горе, саопштено је из тог предузећа.

Овај пројекат, како су истакли, представља прилику за средњошколце да током једног дана раде на радном мјесту које је у складу са њиховим образовним профилом и стекну искуство, као и бољу перцепцију онога чиме ће се бавити у будућности.

Након обиласка дворане и терена са директором Спортско-рекреативног центра Браниславом Ненезићем почео је њивов радни дан.

"У склопу Акционог дана добили смо прилику да волонтирамо у СРЦ Тополица, са задатком да на један дан постанемо радници ове установе. Дочекали су нас насмијаних лица и доброг духа, и покушали да нам на што бољи начин објасне и покажу како изгледа један њихов радни дан.

Акциони дан ове године поклопио се са даном одрзавања Олимпијског каравана који промовисе Игре малих земаља, па смо имали прилику да помогнемо да све протекне као планирано. Радити у Спортско-рекреативном центру је било јако занимљиво, а искуство данашњег дана ће нам свакако користити " - рекла је Катарина Вујачић, једна од волонтера.

Коментари
Torcida
Torcida: Jel to Nenezic krenuo u neku ofanzivu. Svuda ga odjednom ima???
12.05.2019 16:19
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar