Ћирилица Latinica
11.01.2019.
Друштво

Струја стигла након 30 сати

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Грађани Бара, Сутомора и Улциња добили су струју након 30 сати.Екипе из Никшића и Подгорице санирале су квар на 110 кВ далеководу “Подгорица2-Вирпазар“, те су у 15.20 часова сви потрошачи из Бара, Сутомора и Улциња поново добили струју”, саопштено је из Црногорског електропреносног система.

Eкипе ЦГЕС-а од раних јутарњих часова биле су на траси далековода, у односу на јуче временске прилике су данас биле стабилније, али због комплексности хаварије санација је потрајала.Подсјетимо, Бар, Сутоморе и Улцињ остали су без струје јуче у подне због кварова на далеководима Подгорица-Вирпазар и Бар -Будва, који су настали услијед невремена.

Топле воде немамо, храна се квари, а гријемо се на струју. Већину времена сам провела замотана у ћебе. Ко има дрва спасен је, а ко нема, као ми, ужас”, казала је ЦдМ-у Ивана из Бара.

CDM

Коментари
Mungosi
Mungosi: Dje ste frontovci i ostala bagra juce placet kukate a dje je bar jedan komentar pohvale za one ljude koji su radili da vam dodje struja da vam se nesmrznu guzice nego gluvarite po kaficima i psujete drzavu pa menjajte bre drzavu blavori ali takvi kakvi ste tesko bi vas i u afriku primili.
12.01.2019 01:41
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar