Ћирилица Latinica
03.07.2019.
Друштво

Сусрет челника Мојковца и Бара

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић угостио је предсједника Општине Мојковац Ранка Мишнића.

Како саопштавају из кабинета првог човјека града под Румијом, састанак је био прилика да предсједници двије општине размјене искуства у различитим областима као и о функционисању локалних управа, али и да сагледају одређена питања од заједничког интереса.

Раичевић је свог колегу упознао са стратешким правцима развоја, инвестиционим пројектима и будућим плановима локалне управе.

Заједнички је закључено да постоји простор за унапређивање сарадње,кроз заједничке пројекте у обостраном интересу.

"У претходном периоду смо сарађивали кроз размјену искустава и добре праксе Општине Мојковац по питању комуналног реда. Пред нама су широке могућности комуникације у различитим областима,оно сто нам је посебно важно је да наставимо традиционално добре односе са градовима на сјеверу наше државе.Немјерљиви су потенцијали које Ваша општина посједује како привредни тако пољопривредни и туристички. Такође, оно на шта посебно требате бити поносни је евидентан економски напредак који је Ваша општина остварила у претходном периоду" - казао је између осталог Раичевић.

Мишнић се захвалио првом човијеку Бара на срдачном пријему и истакао да је увјерен да ће сарадња двије општине наставити одличном динамиком у наредном периоду.

Коментари
Monsinjor
Monsinjor: Zalud je Duško Radijator poslao ovog svog iz mojkovačkog klana, jer klan iz Granda je mnogo jači. Dušana nećete izvrbovati u vaš klan, znaj dobro Radijatore.
03.07.2019 11:00
Mornar
Mornar: Dosao covjek malo na more pa uz put da se javi i opravda sluzbenu voznju
03.07.2019 15:17
Radmila
Radmila: Jeli SOHO GRUPA filijala Grand Klana ili sam ja pobrkao? Zar GRAND Klan ne kida Kavacki i Skaljarski, odnosno predstavlja drzavu izmedju njih?
03.07.2019 18:18
Božo DPS
Božo DPS: Duško je tvrd orah
03.07.2019 19:38
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar