Ћирилица Latinica
03.08.2018.
Друштво

Управа царина ЦГ: Возило није наше већ четири године

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Поводом текста који смо јуче објавили под насловом “Директору управе царина допуштено паркирање мимо осталих грађана”, реаговала је ПР служба директора Управе царина Владана Јоковића.

У реаговању се наводи:

„Ради правилног информисања црногорске јавности указујемо да су тврдње изнијете у тексту под насловом“Директору управе царина допуштено паркирање мимо осталих грађана”нетачне и написане без претходне комуникације, провјере информација или било каквог контакта са Управом царина.

Директор Управе царина Владан Јоковић не користи аутомобиле који се налази на објављеној фотографији уз текст гдје је евидентан број таблица, нити је боравио или био паркиран у Бару како је то прецизирао грађанин који је пријавио тај наводни случај.

Такође, констатацијеизтекста – цитирамо “да се ради о “заиста ружној слици усред туристичке сезоне“, као и “читалац који нам се обратио поставља и питање „да ли је директор по службеној дужности у неком од оближњих кафића и да ли град Бар има своју Комуналну полицију“ сматрамо крајње малициозним с обзиром на то да Управу царина нико није контактирао да провјери информацију, а да се оваквим нетачним тврдњама наноси директна штета како институцији тј. Управи царина, тако и директору лично.“

Извињење Редакције

Редакција „Барског портала“ жали ако је евентуалном нетачном информацијом која је илустрована фотографијом непрописно паркираног службеног возила нанијела штету Управи царина ЦГ и њеном директору.

Вјерујемо директору Управе царина ЦГ господину Владану Јоковићу да спорно возило већ четири године није регистровано на Управу царина и да је он лично одбио да исто користи, како је данас саопштио уреднику „Барског портала“ у непосредном телефонском разговору.

Ипак, „Барски портал“ има потребу да у сваком случају апелује на одговорност због евидентно учињеног прекршаја, на коју год државну институцију да је возило регистровано, те користимо прилику да јавно позовемо власника аутомобила са фотографије, марке bmw, регистарских ознака ПГ ЦГ 032 да прихвати одговорност.

 

Констатација читаоца

Подсјећамо, читалац „Барског портала“ послао нам је фотографију службеног аутомобила паркираног на самом тротоару код барског корзоа, за који је у и - мејлу који нам је послат устврдио да припада директору Управе царина Црне Горе.

Коментари
Bane
Bane: Nije sija nego vrat. Znaci ipak je bio vas. Pa kazi Jokovicu ciji je auto i sve je ok.
03.08.2018 12:27
Mimi
Mimi: Neka drzava kaze koji mafijas je bio u autu i rijeseno sve.
03.08.2018 12:29
arci
arci: kazete da je reagovala PR SLUZBA pa evidentno je da je automobil sa tablicama PG CG ita sluzba je mogla lagano da provjeri o kome se radi a ne napisa onolki tekst a citaoci ostadose uskraceni koji je BAJA bio sto napisa ovaj predhodnik nije sija no je vrat
03.08.2018 17:25
Goga
Goga: Udbaska igra, provalili ste im nesto, cim je komesanje toliko oko toga jeste nase nije nase auto. Ma cepajte ih bre
04.08.2018 00:10
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar