Ћирилица Latinica
16.06.2022.
Друштво

Уређено двориште Дјечјег одмаралишта у Сутомору

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

На иницијативу локалне управе у Бару и грађана, у сарадњи са Главним градом Подгорица као власником, завршена је заједничка акција на уређењу простора бившег дјечијег одмаралишта у Сутомору, саопштено је из Општине Бар.

"Како би се овај простор уредио и заједничким напорима двије управе зауставило даље нарушавање животне средине и амбијента у непосредној близини стамбених зграда, Комунално предузећа Општине Бар уредило је зарасле травнате површине и уклонило кабасти отпад, док је у сарадњи са Градском чистоћом Подгорице простор у потпуности очишћен од нагомиланог отпада.

Локација у Сутомору већ деценијама није у употреби па су несавјесни појединци овај простор користили за одлагање различитог отпада, што је нарушавало укупан амбијент сутоморског залеђа у непосредној близини туристичких атракција и прометне саобраћајнице кроз ово насеље.

На овај начин Општина Бар, заједно са Градом Подгорица као власником простора, даје примјер добре сарадње двије управе, али и ослушкивање потреба локалне заједнице, а све у најбољем интересу унапређења квалитета живота грађана-поручили су из локалне управе".

www.feral.bar 

Коментари
Pravo u centar
Pravo u centar: 1984, 85 i 86 sa skolom sam dolazio na ljetovanje u ovo odmaraliste.Kad vidim ove slike nekadasnjeg odmaralista Bratstvo i Jedinstvo dusa me zaboli
17.06.2022 07:22
Garavica
Garavica: Tuga. Sta smo dozvolili, sve nam propade. Nije ovo jedini objekat u Sutomoru koji ovako izgleda.
18.06.2022 09:30
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar