Ћирилица Latinica
10.04.2019.
Друштво

Ускоро туристички воз Бар - Колашин

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Црногорска Жељезница увешће посебан ред вожње једном седмично само за туристе од Бара до Колашина, чиме ће Жељезнички превоз значајно унаприједити  туристичку понудудржаве.

То ће, како се сазнаје, бити епилог недавно одржаног састанка зна коме су учествовали директор Жељезничког превоза Ненад Бабић, шеф комерцијале Мирко Рмандић и представници туристичких огранизација Подгорица, Бар, Никшић и Бијело Поље.

На том састанку констатовано је да је неопходно умрежавање са туристичким агенцијама.

“Овај вид понуде би омогућио спорију вожњу како би могли да виде све занимљиве предјеле, имали вријеме да се на одређеним станицама фотографишу и тако употпуне доживљај”, рекао је раније Бабић и додао да су задовољни сарадњом са туристичком агенцијом Адриа у оквиру које возе организоване групе туриста од Бара до Колашина.

Према његовим ријечима, број туриста је лани био троструко већи него 2017. године, уз приход од 37.000 евра.

Представници туристичких организација су обећали помоћ и указали да треба реконструисати станице у Црмници и Вирпазару, отворити инфо пулт у Вирпазару и поставити ред вожње на свим станицама на енглеском језику.

Предложили су и да се станица “Аеродром” у Подгорици боље повеже са аеродромом у Голубовцима и на тај начин увеже авио и жељезнички саобраћај.

Коментари
CIRO
CIRO: Dobra ideja mozete to reklamirati kao da je vaskrso cuveni Ciro jer vagoni su u stanju kao da smo u 50sete brzina nase zeleznice je Taman kao kad je Ciro saobracao turisti ce biti odusevljeni jer ce se iz21 vijeka naci u 19 vijek mi smo zemlja cuda I apsurda.
10.04.2019 14:34
golas
golas: "Ovaj vid ponude da omoguci sporiju voznju,da bi mogli da vide zanimljive predjele"pa djecete sporije od ovoga kako nam vozovi sada putuju?!
12.04.2019 16:36
spicanino
spicanino: Nase zeljeznice je moto"polako ali sigurno" ili sto svabo kaze (langsam aba ziher);-);-);-):-D:-D:-D
12.04.2019 22:20
Marko
Marko: Super potez.Bravo
14.04.2019 11:19
Ciro
Ciro: Stari Ciro je pravio pauze normalno a ovaj sadasnji po 2-3 Sata tako da predlazem prvi Dan put do kolasina nocenje u kolasina I drugi Dan povratak. I da se obavezno mole bogu po mogucnosti u voz ili pop ili hodza sve zavisi od structure turista da podju I da se zdravo vrate.
14.04.2019 18:24
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar