Ћирилица Latinica
06.06.2019.
Друштво

Вучелић: Умртвљени капитал Луке Бар претворићемо у профит

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Извршни директор Луке Бар Владан Вучелић најавио је да ће прва наредна инвестиција "Луке Бар" бити изградња новог складишта од 6.000 квадрата и санација Волујице. Ти пројекти су вредности око шест милиона евра.

***********************************************************

"Иако није лако, неопходно је валоризовати потенцијале који су умртвљени и представљају трошак за Луку дуги низ година. Тај капитал ћемо настојати да претворимо у профит, а не континуирани губитак - казао је извршни директор АД "Лука Бар", Владан Вучелић  поводом успјеха који су радници "Луке Бар" постигли на Међународним радничким спортским играма у Сунчевом Брегу у Бугарској.

У менаџменту кажу да ће прву половину године "Лука Бар" завршити успјешно. Надају се да ће активности у вези са сарадњом са новим партнерима уродити плодом и понуду "Луке Бар" учинити још атрактивнијом.

"То није лако, не зависи искључиво од нашег менаџмента. С тим у вези имали смо посете представника реномираних компанија из окружења, а ако се неки од тих планираних пројеката "отвори", уз добру валоризацију Слободне царинске зоне, за коју постоји повећано интересовање, реално је очекивати улазак у период стабилног пословања" - казао је Вучелић.

Успјех на Радничким спортским играма

Три медаље и седам пехара освојили су радници "Луке Бар" на Међународним радничким спортским играма у Сунчевом Брегу у Бугарској. Прво мјесто као најбољи појединачни пливач освојио је Иван Перазић, његов колега Блажо Добрковић је другопласирани у појединачном пикаду, а Горан Вукчевић је трећи у тој категорији. Добре резултате остварили су и Агим Демировић, Адмир Шкријељ, Јовица Пајовић, Харис Међедовић, Зоран Вучетић, Марко Пекић, Павле Маровић, Чедо Грабовица, Милојко Ђукић, Шукри Папази, Жељко Петрановић, Самир Шулић, Божо Крекун и Саша Ичевић.

 

Извор: Новости

Коментари
Boki DPS
Boki DPS: Ulaganje u sport jako je važno.Mi iz DPSa to prepoznajemo.Bravo za sportaše
06.06.2019 12:44
Baranin
Baranin: Bravo za gospodina Vucelica,svaka cast pravi covjek za Luku Bar
06.06.2019 18:24
Za Bokija
Za Bokija: Cuti smrdljivko sta se Koji kurac malo malo javljas I palamudis ti I DPS I sport.Ti osim mozda klikera nisi znao nista drugo. Tvoj najveci domet je potrcko I zato no prding.
07.06.2019 12:42
Livaran
Livaran: Bravo za gospodina Vučelića, šta ima sa tim ovaj Božo koji daje glupe komentare.Najbolje bi bilo za Boža da se posveti svojem Đoki pozadincau a da nas poštedi gluposti koje svakodnevno valja
07.06.2019 12:51
Velija
Velija: Za Božu, možeš li nas zaštititi od tvojih komentara jer si baš glup, pravi tulipan.
07.06.2019 23:34
Kaco
Kaco: Za Boža , ma što ti znaš u šta je dobro ulagati ligo jedna. Ne lupetaj i poštedi nas od tvojih glupih izjava .Primi se za Đoku i sve če biti u redu avetinjo
08.06.2019 07:04
Momo Lekovic
Momo Lekovic: Bravo za DPS i Vladana!
13.06.2019 17:19
Crta i linija
Crta i linija: Bozo crta ili linija pametnije ti je da cutis povuces koju crtu i lupets i neznas sto pricas zna te ceo bar i oni sestani iz livara ljape teske i oni te ne vole
22.06.2019 13:22
Uprava luka bar
Uprava luka bar : Stvarno mi je mio dusan raicevic i pravi je gospodin ali jedino ga ne razumem kako moze sa bozom jankovicem seljacinom iz livara do je momak koji bruka dps ceo bar mu zna biografiju budala lazov kockar sitni diler narkoman zato nije mogao da odradi pripravnicki u mupu ocerali ga ceo stanica policiska u bar se smijala kad se prijavio da odradi pripravnicki u mupu
28.06.2019 00:48
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar