Ћирилица Latinica
06.06.2019.
Друштво

Вучелић: Умртвљени капитал Луке Бар претворићемо у профит

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Извршни директор Луке Бар Владан Вучелић најавио је да ће прва наредна инвестиција "Луке Бар" бити изградња новог складишта од 6.000 квадрата и санација Волујице. Ти пројекти су вредности око шест милиона евра.

***********************************************************

"Иако није лако, неопходно је валоризовати потенцијале који су умртвљени и представљају трошак за Луку дуги низ година. Тај капитал ћемо настојати да претворимо у профит, а не континуирани губитак - казао је извршни директор АД "Лука Бар", Владан Вучелић  поводом успјеха који су радници "Луке Бар" постигли на Међународним радничким спортским играма у Сунчевом Брегу у Бугарској.

У менаџменту кажу да ће прву половину године "Лука Бар" завршити успјешно. Надају се да ће активности у вези са сарадњом са новим партнерима уродити плодом и понуду "Луке Бар" учинити још атрактивнијом.

"То није лако, не зависи искључиво од нашег менаџмента. С тим у вези имали смо посете представника реномираних компанија из окружења, а ако се неки од тих планираних пројеката "отвори", уз добру валоризацију Слободне царинске зоне, за коју постоји повећано интересовање, реално је очекивати улазак у период стабилног пословања" - казао је Вучелић.

Успјех на Радничким спортским играма

Три медаље и седам пехара освојили су радници "Луке Бар" на Међународним радничким спортским играма у Сунчевом Брегу у Бугарској. Прво мјесто као најбољи појединачни пливач освојио је Иван Перазић, његов колега Блажо Добрковић је другопласирани у појединачном пикаду, а Горан Вукчевић је трећи у тој категорији. Добре резултате остварили су и Агим Демировић, Адмир Шкријељ, Јовица Пајовић, Харис Међедовић, Зоран Вучетић, Марко Пекић, Павле Маровић, Чедо Грабовица, Милојко Ђукић, Шукри Папази, Жељко Петрановић, Самир Шулић, Божо Крекун и Саша Ичевић.

 

Извор: Новости

Коментари
Boki DPS
Boki DPS: Ulaganje u sport jako je važno.Mi iz DPSa to prepoznajemo.Bravo za sportaše
06.06.2019 12:44
Baranin
Baranin: Bravo za gospodina Vucelica,svaka cast pravi covjek za Luku Bar
06.06.2019 18:24
Za Bokija
Za Bokija: Cuti smrdljivko sta se Koji kurac malo malo javljas I palamudis ti I DPS I sport.Ti osim mozda klikera nisi znao nista drugo. Tvoj najveci domet je potrcko I zato no prding.
07.06.2019 12:42
Livaran
Livaran: Bravo za gospodina Vučelića, šta ima sa tim ovaj Božo koji daje glupe komentare.Najbolje bi bilo za Boža da se posveti svojem Đoki pozadincau a da nas poštedi gluposti koje svakodnevno valja
07.06.2019 12:51
Velija
Velija: Za Božu, možeš li nas zaštititi od tvojih komentara jer si baš glup, pravi tulipan.
07.06.2019 23:34
Kaco
Kaco: Za Boža , ma što ti znaš u šta je dobro ulagati ligo jedna. Ne lupetaj i poštedi nas od tvojih glupih izjava .Primi se za Đoku i sve če biti u redu avetinjo
08.06.2019 07:04
Momo Lekovic
Momo Lekovic: Bravo za DPS i Vladana!
13.06.2019 17:19
Crta i linija
Crta i linija: Bozo crta ili linija pametnije ti je da cutis povuces koju crtu i lupets i neznas sto pricas zna te ceo bar i oni sestani iz livara ljape teske i oni te ne vole
22.06.2019 13:22
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар