Ћирилица Latinica
19.10.2018.
Друштво

Рибари прихватају нагодбу да би се ћутало о помору рибе ?

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Неформална Група грађана "СОС за Монтенегро" изразила је данас забринутост због, како су навели у својој објави на истоименој фејсбук страници, могућности да представници Удружења привредних риболоваца прихвате новчану надокнаду у замјену за ћутање о помору рибе у Јадрану.

Према сазнањима те ГГ представници поменутог удружења данас ће имати састанак са представницима Општине Бар

"По свему судећи, ријеч је о прихватању понуде која се не одбија, тј. новчане накнаде у замјену за ћутање на помор рибе у Јадрану. Уколико је то тачно, мада је већ врло индикативно да се уопште не оглашавају у вези актуелних истраживања нафте и гаса у нашем подморју, као и ограниченог кретања које им је наметнуто (а што је само почетак), црногорски рибари постају званични саучесници у екоциду који се спроводи над Јадранским морем" - стоји у тексту објављеном на фб страници "СОС за Монтенегро".

Коментари
Bato
Bato: Ne želim da vjerujem da ima ljudi koji se bave privrednim ribolovom i da su pristali da ćute za šaku deviza da ćute o ekocidu na našem podmorju, ako je ko to uradio svaka kazna će ga stići što od Božije što od ljudkse ruke. Ovo se nesmije dešavati i mora se zaustaviti.
24.10.2018 10:17
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar