Ћирилица Latinica
15.07.2020.
Друштво

Црно на бијело: ИН4С платио сваки цент пореза, Вељовић завршава на суду

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Дакле, јасно је откуд ова нова режимска конструкција, коју ћемо у најкраћем могућем року, тј - управо сада– демонтирати, приказивањем датума уплата за које они тврде да никада нису извршене. Директор полиције ће имати прилику да своје тврдње докаже на суду или да упути извињење уреднику и редакцији ИН4С, саопштно из популарног медија.

******************************
Управа полиције је, по ко зна који пут, прецизно исцртала магистралне правце властитог дјеловања, и дефинисала кога сматра за најопасније противнике. Наравно, ни овог пута, на њиховом „удару“ нису се нашли криминалци, корумпирани званичници режима, „контроверзни“ бизнисмени, људи који (ин)директно „пале“ Црну Гору. 

Након систематског прогона владика, свештенства СПЦ, вјерника и опозиције, на удару Веселина Вељовића и његових службеника нашао се главни уредник ИН4С-а, Гојко Раичевић. Опет!

Ипак, овог пута није ријеч о снимању протеста и привођења опозиционог посланика (чиме је „заслужио“ дивљачко пребијање), нити објава да је нешто „експлодирало у Вили Горица“, а у ствари је „пукло“ (чиме је заслужио хапшење и бесплатно „ноћење“ у просторијама ЦБ Подгорица).

Сектор криминалистичке полиције данас је поднио кривичну пријаву против Гојка Раичевића „због постојања основане сумње да је починио кривично дјело утаја пореза и доприноса“.

Објављивањем афере „Коверта“, као и серије снимака разговора високих полицијских и државних функционера (Милан Роћен, Предраг Бошковић, Зоран Лазовић, Душко Голубовић итд) у којима је у потпуности демаскирана природа режима, ИН4С је постао „кост у грлу“ актуелне црногорске власти.

Наглашену „пажњу“ Управе полиције и њеног директора ИН4С је заслужио објективим и детаљним извјештавањем са свенародних литија, којим смо спријечили режим да, пласирањем лажних бројки и података преко ДПС-медија, минимизују величину отпора и одлучности народа да одбрани светиње, и приступи спровођењу срамног Закона у дјело.

Такође, јасно је да је судјеловање ИН4С-ау акцији „Идентификујмо батинаше“ у Будви, али и спремност да овај портал именује све државне службенике који се, злоупотребом службеног положаја, изругују праву и правди слијепо служећи интересима режима, било изврстан „подстрек“ господину Вељовићу да, пласирањем лажних оптужби, покуша дискредитовати уредника ИН4С-а, али и ИН4С као медиј.

А, било би заиста лијепо, професионално и одговорно да се УП угледала на ИН4С, и покушала да коначно идентификује батинаше у својим редовима, па и оне који су дивљачки претукли управо Гојка Раичевића.

 

ИН4С

Ево доказа

Дакле, јасно је откуд ова нова режимска конструкција, коју ћемо у најкраћем могућем року, тј – управо сада– демонтирати, приказивањем датума уплата за које они тврде да никада нису извршене. 

Из УП су саопштили како сумњају да је Раичевић „нанио штету буџету Црне Горе у износу од 41.652 евра по основу неплаћеног ПДВ-а за септембар и пореза на добит за 2018. годину у износу од 17.851 евра“.

Дана 20.12.2018. уплаћено је 16 417.92 евра за ПДВ на име прихода за 2018. Такође, 20.02.2019. уплаћено 16 161.47 за ПДВ на име прихода из 2019.

Порези на добит су ,такође, у законском року пријављени и измирени.

Вељовић би ово све могао да закључи и сам да је сачекао крај шестомјесечне истраге пословања НВУ ИН4С – прецизније, истрага је почела одмах након објављивања текста “Експлозија у вили Горица?” и након што је објављен разговор полицијских службеника Лазовића и Голубовића.

Лако је претпоставити и зашто се журило „ревносном“ директору Управе полиције. 

Уосталом, директор полиције ће имати прилику да своје тврдње докаже на суду или да упути извињење уреднику и редакцији ИН4С.

Коментари
Ilhan
Ilhan : Veljovicu je kupljeno specijalno robijasko odijelo. Umjesto sto sve ovo izmislja, a namjestaju ga njegovi nepismeni sluzbenici, amateri, bolje da kaze ko je ubio Duska Jovanovica i kakva je njegova uloga u tome, zajedno sa Duskom Markovicem i Milom krvnikom Crne Gore
16.07.2020 11:16
Za in 4s
Za in 4s: Tako je!!! Sram ga bilo kako je smio"gledati"litije sa balkon?? ? A na njima nije "ucestvovao" 😉 😉 😉 😁😁😁😂😂😂😂🤣🤣🤣
16.07.2020 11:32
avc
avc: E ilhane,hajvancino
16.07.2020 14:25
Vasilije
Vasilije: Ako mogu onog jadnika u Podgorici optužiti da je,dok je bio na odsluženju kazne u Spuzu,vršio bombaške napade,a onog Aleksica da je dok je bio u Beogradu pucao po CG,zašto ne mogu i gosp. Raicevica,tim prije sto se radi o Srbinu!?
17.07.2020 05:57
Kaco
Kaco: Vjerski maskirane političke manipulacije su nedopustive...
17.07.2020 06:46
ana
ana: Dobro da imas "crno na bijelo"sto se onda sikiras.Imala i ja pa ne pije vode.
17.07.2020 17:35
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
14.10.2020.
8
Владика
01.10.2020.
10
Капела
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar