Ћирилица Latinica
30.03.2020.
Друштво

Шеталиште краља Николе затворено

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Општински тим за заштиту и спашавање, на данас одржаној сједници, имајући у виду актуелну епидемиолошку ситуацију у Бару, а сагласно Наредби Владе Црне Горе за предузимање привремених мјера за спрјечавање уношења у земљу, сузбијање и спрјечавање преношења новог корона вируса, донио је сљедеће закључке:

1. Затвара се шеталиште краља Николе, на простору од Нултог километра до шуме Лековића.

2. Налаже се АД “Марина” Бар да затвори улазну рампу и капију на марини и на тај начин онемогући пролаз лица на простор којим управља ово предузеће, осим корисника годишњих паркинг дозвола.

 3. Задужује се Служба комуналне полиције Општине Бар да у сарадњи са Управом полиције ЦБ Бар предузме све неопходне активности на реализацији и даљем спровођењу привремених мјера из ових закључка.

4. Мјере из наведених закључака примјењиваће се од 30. марта 2020. године и трајаће до престанка важења Наредбе Владе Црне Горе за предузимање привремених мјера за спрјечавање уношења у земљу, сузбијање и спрјечавање преношења новог корона вируса.

 “У случају непоступања по привременим мјерама из ових закључака, Служба комуналне полиције ће, сагласно посебним овлашћењима прописаним Наредбом Владе Црне Горе, подносити кривичне пријаве ради утврђивања кривичне одговорности у складу са чланом 287 и 302 Кривичног законика Црне Горе”, стоји у саопштењу које је потписао предсједник Општине Бар Душан Раичевић, који је руководилац Општинског тима за заштиту и спашавање.

Коментари
Aleksandra
Aleksandra : Tuzno, ali tako mora valjda ce i ovo proci. Cuvajte se ljudi!
01.04.2020 23:06
Rajka
Rajka: Žao mi je volim Bar i svako ljeto sam dolazila čuvajte se svi proci ce i ovo vole Vas Česi
03.04.2020 12:47
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar