Ћирилица Latinica
30.04.2018.
Друштво

"Штапом из барке": Поповић опет најбољи риболовац

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Данас је у Бару завршено државно сениорско првенство у риболову, у дисциплини „штапом из барке“ којем је домаћин био КСР „Пристан“ из Бара и Министарство пољопривреде Црне Горе.

Укупно је учествовало 36 такмичара – 26 њих је право да се такмичи стекло кроз квалификације док је десет то право обезбиједило на основу прошлогодишњег резултата.

Предсједник Скупштине општине Бар, Радомир Новаковић је затварајући такмичење истакао да је Бар „био, остао и биће туристичком мјесто и зато ће Скупштина општине помагати свако овакво такмичење“.

Како је подвукао, оно са једне стране доприноси сарадњи између општина, а са друге подиже видљивост нашег града на туристичкој мапи Балкана и Европе.

„Нама је потребно још оваквих такмичења не само у предсезони, како би туристичка понуда била што богатија.

Прво мјесто, као и прошле године, освојио је Радован Поповић из КСР „Сипа“ са уловом рибе од 2.015 грама. Друго мјесто припало је Александру Милосављевићу из КСР „Игало“ са 1.950 грама уловљене рибе.

Трећи је био Владо Борошак из КСР „Југоле“ са 1.925 грама уловљене рибе.

Коментари
Žoržo
Žoržo: Ja ođe vidim samo morža#%$?
01.05.2018 17:23
Samo vas gledam
Samo vas gledam: Odvratan li je ovaj Cakan kao pojava majko mila, a više voli po medijima da se reklamira nego leba da jede, još će početi iz frižidera da izlazi...
03.05.2018 23:18
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар