Ћирилица Latinica
14.02.2018.
Друштво

Шушањ прекопали по трећи пут, асфалт чека изборе

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Мјештани насеља Шушањ све гласније негодују због, како кажу, потпуног саобраћајног хаоса изазваног прекопавањем улица које никако да се асфалтирају.

У обраћању „Барском порталу“ они наводе да се поједине зоне насеља крајње непотребно, чак по више пута прекопавају, само како би се створио дојам да општинске власти раде на побољшању путне инфраструкуре.

„У суштини, причом како се све ово ради само због изградње канализационе и водоводне мреже, овдје се покушавају добити политички поени у корист Демократске партије социјалиста (ДПС) уочи предсједничких и локалних избора“ – истиче мјештанин Марко Ражнатовић.

По његовим ријечима, улица која води од кружног тока према овдашњој школи „Анто Ђедовић“, али и друге улице широм насеља, копају се већ трећи пут изнова за кратко вријеме.

„Такво стање траје већ предуго, угрожена је безбједност ђака, возача, али и свих других учесника саобраћаја. Судећи по примјерима из других дјелова града, као и са магистралног пута, овдје неће бити никаквог асфалтирања, већ слиједи аматерско крпљење уништених путева које ничему не води.

Но, и то крпљење ће сачекати прољећне изборе, што су Барани добро искусили у свим досадашњим изборним (не)приликама" – огорчено констатује Ражнатовић, који је члан ОО Нове српске демократије, чланице Демократског фронта.

Коментари
Perisa
Perisa: Tako je momce ! Bogu hvala neko da progovori sto prolazimo svi koji zivimo u Susanj. DPS i Peso Glavanovic koje su svi provalili u Susanj zgrcu pare, njihova partija se reklamira, a vi retardi glasajte za njih. Glasajte za krimose sto su vam buducnost uzeli, omladinu ostavili bez posla, bez hljeba, bez prerspektive. Ko je bre budala tolika vise, da mu kopate zdravu i asfaltiranu ulicu a onda se hvalite kad je zamazete kako ste asfaltirali. Sve vas treba g......om motkom po zadnjici glibavoj
14.02.2018 02:42
Popovici
Popovici: Cestitke Markoni na ovakvom reagovanju. Treba da im zabranimo radove, pa poslije izbora neka trpaju, kad smo mogli ovoliko u blato i rupetine, mozemo do juna. Inace se na Primorje sve radi uoci spica sezone. Ajde more, privatna drzava DPS blavora, do kad vise ??????????
14.02.2018 02:49
Caca
Caca: Bravo za Marka i Demokratski front
14.02.2018 08:14
Miloš
Miloš: Ovo je stvarno sramota.Svaki dan tuda prolazim,kola nagrdih.Kopaju i zatrpavaju po nekoliko puta a sve mi se čini da ne znaju što rade.Sramota bi bilo ono krpit,nego poslije ovolikog mučenja neka stave kompketan asfalt.Nadam se da necemo cekati maj.
14.02.2018 08:41
baranin
baranin: Tako je Marko. Ovi nam iz DPS-a siluju zdrav razum a sto je najgore svima nam otezavaju svakodnevnicu
14.02.2018 11:58
Nikols
Nikols: Pa toje stara prica tako rafe 30 g neka mogu ima blavora sto im vjeruje puna je CG
14.02.2018 15:42
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар