Ћирилица Latinica
10.09.2019.
Друштво

Ђоко Павићевић донирао средства за адапатацију свлачионица

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Из менаџмента Спортско-рекреативног центра Бар обавјештавају да су уз несебичну подршку и финансијску помоћ донатора, власника Кошаркашког клуба Морнар - Ђорђија Павићевића,  почели радови на опсежној адаптацији свлачионица, судијских и помоћних просторија у Спортској дворани "Тополица". 

Вриједност инвестиције је око 60.000,00 евра и представља једну од најважнијих инвестиција у унапређење капацитета Спортске дворане "Тополица" од њеног пуштања у функцију прије десет година.

Адаптација подразумијева да ће свих шест свлачионица, укључујући просторије за судије и помоћне просторије, имати дупло више простора, након чега ће  "Тополица" бити у прилици да свим учесницима спортских такмичења обезбиједи комфоран боравак у просторијама опремљеним по високим међународним стандардима.

Како одавде истичу, адаптација свлачионица представља једну од најзначајнијих активности у реализацији заједничког циља власника КК Морнари менаџмента Спортско-рекреативног центра Бар – да се у нову такмичарску сезону уђе са што бољим инфраструктурним условима који ће играчима и стручном штабу помоћи да навијачима, граду Бару и Црној Гори донесу нове побједе и радости у наступајућој кошаркашкој сезони.

"Унапређење просторних капацитета резултат је стратешког приступа у позиционирању Спортске дворане Тополица као једне од најбољих црногорских спорта дворана, у којој ће се спортисти, грађани Бара и сви посјетиоци осјећати угодно и уживати у великом броју спортских садржаја" - наводе из СРЦ Бар.

 

Коментари
Božo
Božo: Đoša faktura donira a šta uzima to niko ne objavljuje.U svakom slučaju “Đoša” donator
12.09.2019 10:39
Baranin
Baranin: Za boza. Doce brod prepostavljas cega i troskovi pokriveni resto na ulici. Hahahaha
12.09.2019 15:20
Spičanin
Spičanin: za Baranina , a ti kao nešto znaš za ovog dobročinitelja barskog a mangupe? On pomaže svima koji mu se obrate. Sat kad bih nabraja kome je sve pomoga ti bi se zastidio što ga ovoliko prozivaš.Božo je napisa da je Đoko faktura. Što tiu ima loše od nečega mora živjet. Obrnite se vi vašem životu puštite Đoka na mir.
13.09.2019 09:16
navijač
navijač: Žao mi je Đoka, sve je uradio, napravio pravu ekipu jedino nije doveo pravog trenera. Šteta. Stvarno ćemo se s njim boriti za opstanak.
15.09.2019 10:59
Miljo babin
Miljo babin: Evo naćas napuštiše utakmicu u Klužu. Što sve neće uraditi veliki trener. Dok je on na klupi mene i moje prijatelje Topolica viđat neće.Sramota.
15.09.2019 20:16
Božo
Božo: Na žalost on je trenerska prošlost.Kad je tako dobar zaposliti ga sa ženama bara da kuva i djeli obroke za siromahe.Mislim da bi i tu pokušao nešto da ušićari.Život je takav Đoša se ne mjenja samo mu glava raste
16.09.2019 14:41
Rusto
Rusto: Ma šta ti znaš džukelo ko je trenerska prošlost a ko nije,ti se u sport razumiješ kao Mara u krivi k...c Ulamar hajvanu
18.09.2019 14:19
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar