Ћирилица Latinica
24.11.2020.
Друштво

Јоковић поводом Дана Бара: Прилика да се присјетимо свих родољуба

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Предсједник Социјалистичке народне партије Црне Горе Владимир Јоковић честитао је у име СНП и у своје име, Дан Oпштине грађанима Бара.

Бар, који је препознат по мултиетничком и мултиконфесионалном складу и разумијевању својих становника, одувијек је био примјер за остале средине у Црној Гори. Као такав, заслужује да учинимо све да осигурамо добробит његових грађана, што је залог и за укупан напредак Црне Горе.
Са својим изванредним потенцијалима, Бар је један од најперспективнијих градова у Црној Гори.

Дан ослобођења Бара је прилика да се подсјетимо свих оних родољуба који су уткали своје животе у народноослободилачку борбу и својим потомцима оставили понос, али и задатак да те вриједности очувамо.

Сигуран да Бар очекује динамичан прогрес, те одржив развој и просперитет, који ће гарантовати боље сјутра за све Баране, још једном вам честитам Дан општине“, каже се у честитки предсједника Јоковића.

Коментари
Radoje
Radoje: Ti si Jokovicu komunista ali si zalutao sa cetnicima koji bi da nas opet pripajaju Srbiji koja nas je okupirala vazda
24.11.2020 14:14
Пиро
Пиро: Могу ли ја у име ДФ-а да честитам ?
24.11.2020 14:15
Bozov kum
Bozov kum: Sta ce biti sa karijerama brace Magovcevic koji su sljegli u nas Bar jer izgleda nijesu imali dje u svoj grad da napreduju koliki su "ugled" uzuvali tamo
24.11.2020 18:03
Бодин Србски
Бодин Србски: Овај изманипулисани Радоје мора да зна да приморска Србија никада није могла да окупира саму себе, као ни што зетска Србија није могла да окупира своју српску Зету, а Србија Полимља, Потарја и Пиве своје српске земље! Него, Радоје је последица антисрпског инжињеринга и старог млетачког и хрватског програма расрбљавања правих Срба на овим просторима! Влашко-млетачки и лацмански петоколонаш Мило Ђукани вам је изјањичарио свјест и зато сте сада монтепоцрногорчени до краја иако сте сви Срби!!!!! Ви сте последица погрешних учења и погрешног васпитавања односно најгорег могућег јањичарења и у томе је велики проблем!!!!!
25.11.2020 11:49
Бодин Србски
Бодин Србски : Овај Радоје је најобичнији петоколонаш и издајник!!!! Никада права Србија, приморско-загорска Србија није могла да окупира себе саму!!! Живјела наша приморско-загорска Србија!!!!!!!
25.11.2020 13:59
Zgembo ardislic
Zgembo ardislic : Crna gora je srpska sta palamudite
25.11.2020 21:54
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar