Ћирилица Latinica
24.11.2020.
Друштво

Јоница: Одговорним и мудрим управљањем валоризовати потенцијале Бара

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Предсједница Социјалиста Црне Горе Снежана Јоница упутила је данас, поводом Дана ослобођења Бара, честитку свим грађанкама и грађанима Бара.

Она је у тексту честитке навела следеће:

Слободарски Бар, град маслина, поморска капија Црне Горе отворена за пријатеље са свих меридијана, вјековно је огњиште суживота, међувјерске и међунационалне толеранције.

Природне љепоте града смјештеног између језера и мора уз културно-историјске споменике који свједоче о несвакидашњем наслеђу обавезују нас да посветимо много више пажње, средстава и бриге за очување културне баштине и историјског наслеђа почев од древног Старог Бара, који је својеврсни музеј на отвореном, до Дворца краља Николе.

Знање, ентузијазам и љубав коју су наши врхунски стручњаци посветили очувању барске културно-историјске баштине морају имати свакодневну и конкретну подршку свих нас, како би, слушајући ријеч струке, успјели да сачувамо од пропадања и оштећења све оно чиме се као Барани поносимо.

Чињеница да је Бар, одавно већ пројектован да буде саобраћајно чвориште Црне Горе, са својом луком и жељезницом, има огромни економски потенцијал, који треба у потпуности ставити у функцију привредног и туристичког развоја града.

Само одговорним и мудрим управљањем економским ресурсима којима Бар располаже, може се омогућити максимална валоризација свих његових потенцијала и на тај начин обезбједити квалитетни услови живота и шанса за просперитет свих његових грађана и грађанки.

Увјерена сам да ће ове вриједности бити заједничка идеја водиља и садашњим и будућих генерација Барана и Баранки, који воле свог град и који су му безрезервно посвећени у циљу добра свих.

Коментари
Bozov kum
Bozov kum: Sta ce biti sa karijerama brace Magovcevic koji su sljegli u nas Bar jer izgleda nijesu imali dje u svoj grad da napreduju koliki su "ugled" uzuvali tamo
24.11.2020 18:02
Miloš
Miloš: Jonice ćuti i ne mlati. Nisu Barani zaboravili kad si hapšena zbog auta iz Berkovića i štancovanja lažnih saobraćajnih dozvola. Ti da govoriš o odgovornosti i mudrost... Ne prdi sreće ti...
24.11.2020 18:10
Kiki
Kiki: Snezo, nemoj molim te. Nemoj samo ti mudro I odgovorno. Milose sjecam se I ja finih vremena, Berkovica...
24.11.2020 19:23
Дрндоје
Дрндоје: А не врти мантру за Берковиће, глибо удбашки, не можеш жени ништа наћи него оно што сте јој подметали да не би напредовала. Снежа је један од најбољих посланика била икада у ЦГ парламенту, и биће опет, а вас ушљивих вашака нема нигдје нити ће вас бити, багро!!!
24.11.2020 21:41
Sale
Sale: Sneza - zena, majka, kraljica ! Nisam za njenu partiju ali i ne zaboravljam njen true za narod i srpstvo. Lako je iz daljine majmunski pljuvati, tesko je znati, tesko je raditi za narod.
24.11.2020 21:42
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar