Ћирилица Latinica
28.12.2017.
Насловна
Политика

ДФ: Цакан, НВО и нова издаја Барана

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Поводом недавног "помпезног" формирања НВО, иза чега, како се вјерује, стоји актуелни предсједник Скупштине општине Бар Радомир Цакан Новаковић, данас се огласио Демократски фронт Бар.

ИЗ ДФ-а указују барској јавности на, како наводе, „покушај нове преваре грађана и бирача од стране челника бивше Позитивне Црне Горе, политичке партије која је због издаје опозиционих бирача нестала са црногорске политичке позорнице“.

„Данас, када код народа омражене Позитивне више нема, актуелни предсjедник СО Бар Радомир Цакан Новаковић, под фирмом невладиних организација, покушава да уочи локалних избора у Бару задржи мандат који је суштински поклонио ДПС-у, и то класичном издајом свих бирача бивше Позитивне. Упозоравамо Новаковића и његове фиктивне НВО  - да држе даље руке од бирача, симпатизера и пријатеља Демократског фронта, на које ових дана насрћу, и подвалама их покушавају позвати на своје сатанистичке и издајничке обреде“ – наводи се у саопштењу ДФ-а Бар.

„Не помаже новац! Не помаже мито! Корупција не пролази код бирача Демократског фронта, господине Новаковићу. Да сте заиста хтјели нови Бар и да заиста имате визију развоја града, не бисте онако перфидно и јадно продали оне који су Позитивној дали глас прије четири године. Једнако ви на локалу у Бару, и ваше газде на нивоу Црне Горе“ – додаје се у истом саоштењу.

Како наглашавају из ДФ-а у јавном обраћању Новаковићу и барској јавности - Бар је прије четири године гласао за смјену власти.

„Бар и Барани, које сте јефитно продали, издали и понизили!  И та издаја вам се усладила, па бисте поново да зајашете. Та издаја вам се не опрашта“ – истичу из ДФ-а.

ДФ саопштење закључује поруком да тај политички савез „на локалним изборима на прољеће ослободити Бар од окова у које су га свезали његови унесрећитељи и профитери из владајуће структуре, заједно са издајницима који су им притекли у помоћ када су били на политичком издисају“.

 „У то не сумњајте! И, понављамо: даље своје прљаве руке од часних и непоткупљивих бирача ДФ-а“ – поручују из највећег опозиционог савеза.

Коментари
Велингтон
Велингтон: Нисам гласао за дф сво ово вријеме али им је свака на мјесту , тако да изгледа и нема опозиције осим дф што вријеме показује и дјела! Не могу да вјерујем да људи насједају ( бар они који опозиционо размишљају) и даље на слаткоречивост ових "интересних фантома " !? У памет се Барани!
28.12.2017 13:49
conte
conte: Bravo
28.12.2017 16:10
Luka
Luka: Cakan umislio da je Vucic , e lele Boske...
28.12.2017 17:47
Lejla
Lejla: Nije Cakan sto mu zbore no je junak i heroj Crne Gore. Kad bi se sprdali, mislim.
29.12.2017 09:16
Рум
Рум: Je li ovo Cakan sanja Palmu?
29.12.2017 11:51
Komnen
Komnen: DF, uz sve propuste, jedini je casni politicki subjekt u CG. Ovo drugo sve smuti pa prospi. Pi !!!
07.01.2018 02:59
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar