Ћирилица Latinica
23.03.2020.
Колумне

Домодржница и прасе

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

ПИШЕ: Славко Клисић

Била је једна локална домодржница што је напрасно постала старлета у Београду, па је држала вијетнамско прасе као кућног љубимца док прасе није мало фркнуло.

То је ваљда горе модерно, немам појма... Теке ти је то прасе завршило код ујака у Шушањ. Не прасетовог ујака, но ујака ове домодржнице.

Ујак јадни не зна што да чини са тим скрндељом од животиње па у једној шушањској кафани пита занима ли кога да поклони прасе. Уру је трајало у кафани док нису разјаснили да је то прасе за држање у кућу (као љубимац), а не за у рерну, што је овај један хтио...

Колико има кила то прасе пита овај, да види на који начин да га спреми!

Рика се чини!

*********************************

Не знам је ли виц или штогођ, али кажу да су неку бабу питали који јој је најмилији унучић, а она одговорила вињак. Драма!

*********************************

Нема свадбе, вели један у кафани (док су кафане још радиле ономад у прошлом вијеку), на којој се нисам обрукао. Стријепи од снимка са потоње на којој је био...

**********************************

Што не пишеш, вели један, више "Рику"? А како да је пишем пас јој мајку јеба кад сам задњу написао прошле године?

Није вала ни инспирација проблем... Толико нерегистрованих пацијената шета на отвореном да је сваки од нас покретна пошалица. "One man meme party"!

А реално и како да буде овђе човјек нормалан? Толико се момената и смијешних и лијепих и ружних издешавало да је то калиж... Него, зашто их нисам писао оволико дуго? То зна свако ко ме иоле зна.

Поред гомиле тих смијешних ствари за ова три мјесеца, ипак је било и неких ружних које ми нису давале да се смијем... Небитно! Оно што је битно је да ће проћи "корона" као да је никад није било, а Оно што нам значи ће вазда остати ту ђе јесте... 21. је вијек добри моји, а ствари су давних дана у онај красни пасале и нема изгледа да ће бити боље!

Коментари
Tu sno gde smo
Tu sno gde smo: A gde smo sad mili moji?? Gde su pune terase, i gde su pare koje sve mogu da kupe? Ehhh, jeste ovaj Bog valaa, a kako njemu niko ne moze u dzep cusnuti nesto? A poznaje li ga ko zaboga?? Da mu se sapne za onog da je bogat, pun kao brod pa da mu posalje neku zastitu na ovaj virus. Al nije ovo virus, neeee. Ovo je zasluzeni odmor ove prelepe prirode, od nas jadnih predatora. Mi nismo sedeli u kafici i uzivali na Suncu uz cvrkut ptica, nee mi smo sedeli i gledali koja devojka koliko dupe ima. Pa gledajte sad u dupe, al majci prirodi koja nam je lepo obrnula ledja. Pre samo par meseci rekoh u jednom pisanju da nas led ubije sto cemo vise, rekoh al niste tada culi od pakosti. I sad kad smo svi isti, zatvoreni sami sa sobom,sad nek bude sto ce biti. Onome dobrom coveku nece njegovo dobro smetati, al kad zlo ostane zatvoreno u kucu sa samim sobom eeeeeeee, sad pare ne rade. Dzaba care sad sve tvoje pare!!! Bog za pare ne mari, a vi za njega niste do sad. Pa sad u miru, sedite doma i pogledajte sebe i svoje. I sta vidite?? Sta??
24.03.2020 12:59
💰💰💰💰
💰💰💰💰: Busi "Busi" gdje burgija "NECE" 🙄🙄
24.03.2020 17:54
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar