Ћирилица Latinica
01.05.2020.
Колумне

Рјечник у црногорском парламенту, даваоци крви, људи и нељуди...

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

ПИШЕ: Славко Клисић

Тачно ово са "короном" извлачи и најбоље и најгоре из људи! Неки су се повезали и помагали (и још помажу) једни друге, док су други страшљиво дигли зидове чак и међу најближима. Страх који не попушта...

*************************************

А кад помињем најгоре, нема горих од оних који остављају смеће у природи! Каква сплачина треба да будеш да оставиш за собом кесе, боце и остало? Ваљало би мало више цијенити природу!

*************************************

Има један што је у ауто уложио више но у ђецу. Ради сервисе на сваких 4-5 хиљада километара. Вели, неће да размишља кад крене на посао до Сутомора љети... А нећеш се овога љета нарадит' у Сутоморе, мислим се.

**************************************

Но виђи ово: ко су ови људи што осуђују тежак рjечник у парламенту и причају како тога нема ниђе на свијету, а не виде туче по разним европским и свјетским парламентима?

Остроса ми, грђе би било да је онај ономе у парламенту рекао нешто лијепо, но оно што му је рекао...

**************************************

Ето, не знам како би се преживјела ова изолација да није пива и интернета... Прије ћу ти, вели један једноме, дати крв но шифру од интернета...

Рика се чини!

**************************************

Него, кад смо већ код давања крви. Друштво добровољних давалаца крви "Свети Јован Владимир" при истоименом барском храму показује да није баш све у онај пасало... Само уједињени! Јер, СЛОГА БИЋЕ ПОРАЗ ВРАГУ!

Коментари
Bajo Topolički
Bajo Topolički: Najjača mi je ova kovanica "Ostrosa mi". Dobro se ne zakunes u onoga Ismaila Dodu iz Ostrosa. A i ovo što aludira na Medojevića te reče Krivokapiću da je smeće i gov.. Naravno da je to bolje što je kazao onoj nakazi no da ga je pohvalio.
01.05.2020 13:26
Ilhan
Ilhan: Kakac car. Klisiću legenda si grada Bara !!! Ovo je ljekovito...
01.05.2020 13:28
Kasalica
Kasalica: Fantastično sarkastično. Sa takvim kreautarama i treba sprdnja. Ne volim vulgarnosti ali zaista na šta bi ličilo da je Medojević rekao za onu ljapu ucijenjenu od Krivokapića da lije častan, lijep i moralan?
01.05.2020 14:18
Rodzer Mila
Rodzer Mila: Stan sudbino stani stani, litijasi mitomani, u koroni ususkani. Aj bre litijasu ostavi ti na miru Ranka, imas svoje cetnicke vojvode, eto ti Srbija kad se sprdas sa Crnom Gorom. Shvatas li da ste vi Srbi odje stranci ???
01.05.2020 15:12
Ivan
Ivan: Rodzer Mila a ti imas starocrnogorsko prezime, da nijesi iz Katunske nahije jer tamo su vas stranci pravili, doduse Italijani? Bice da ti je prezime po imenu babe kurve italijanske
02.05.2020 16:12
Строги центар
Строги центар: Нисмо ми ође странци.Све ово што пишеш може писати само малоумник.Добро рече Иван, биће да си какво кукавичје јаје. Е, да! Није Роџер Мила него Роже Мила.Ал' добро сад, није неко изненађење таква глупост од душевних конвертита као што си ти и теби слични.
02.05.2020 17:53
Rade
Rade: Kako Medo rece Ranku glibavom dae gomno ,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
03.05.2020 23:18
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar