Ћирилица Latinica
10.04.2019.
Колумне

НАТО је синоним за педерлук и блудничење

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Пише: протојереј Јован Пламенац, парох барски

Почетком априла 1999. године НАТО је свакодневно сипао бомбе по нама: 1. априла НАТО је порушио Петроварадински мост, бомбардовао Пећ; 2. априла у Ногавцу код Ораховца убио је 11 људи, а у Куршумлији 13; 3. априла бомбардовао је зграду МУП-а у Београду, порушио мост Слободе у Новом Саду; 4. априла бомбардовао је централну топлану на Новом Београду, у Чачку фабрику Слобода, у Новом Саду телевизију, бомбардовао је Гњилане, Куршумлију Богутовац код Краљева, Смедерево, у Панчеву рафинерију нафте и убио два радника; 5. априла бомбардовао је Грачаницу, Приштину, Врање, Лепосавић, дјечју клинику у Нишу, Лучане, Београд, Сомбор, Богојево, Нови Сад, у Алеклсинцу је убио 11 цивила; 6. априла бомбардовао је посљедњи мост на Дунаву, у Врању болницу, аеродром Слатину, село Витановац, пругу Крагујевац-Краљево, мост на Топлици, Панчево, Призрен, у Сурдулици основну школу, у Чачку дјечји вртић, у Лучанима хемијску индустрију, аеродром Голубовци…


Двадесет година потом, почетком априла 2019. године, министар одбране Црне Горе Предраг Бошковић каже о НАТО:


„То није само војни савез, већ савез који свих ових 70 година промовише владавину права, заштиту људских права и демократије“, „чува безбједност наше територије, али пројектује стабилност и ван својих граница“.

НАТО, почев од средине прошлог вијека, као 1999. нама, „владавину права, заштиту људских права и демократију“, „промовисао“ је и у: Кореји, Гватемали, Индонезији, Куби, Конгу, Перуу, Лаосу, Вијетнаму, Камбоџи, Гренади Либану, Ел Салвадору, Никарагви, Либији, Ирану, Панами, Авганистану, Ираку; код неких и по више пута, да утврде градиво. Тако, на примјер, богата, социјално уређена, мирна држава Либија након НАТО третмана данас обитава у благодатима људских права на биједу и хаос, те у праву да Запад отима њихову нафту, слично као и Ирак и други.

У Авганистану је скоро сасвим била прекинута производња хероина. Онда им је НАТО промовисао људска права и сада у Авганистану 300.000 дјеце користи наркотике. Након промовисања демократије српском народу и ограђивања корала на његовој територији, у складу са правом каубоја на територију Индијанаца на Дивљем Западу, 70-80 одсто авганистанског хероина за Западну Европу преноси се преко тог корала. Пут хероина од Авганистана обезбијеђен је НАТО базом Бондстил, као што су некада пут свиле од Кине и други каравански путеви били обезбијеђени утврђењима.

НАТО корал Косово ужива благодат експлоатисања изузетног рудног богатства од стране компанија из држава чланица НАТО, од којих је више њих у власништву политичара и официра који су организовали и водили демократску НАТО обраду Југославије.

Доминантна већина житеља НАТО корала на територији Србије су Албанци. Они данас безбједно и стабилно умиру од карцинома који су на дар добили демократским НАТО бомбама пуњеним осиромашеним уранијумом и другим отровима и башкаре су у људским правима обрачуна својих нарко картела, опљачкане и уништене привреде која је их је уздигла на прво мјесто европског сиромаштва и оне који се нијесу уклопили у тамошњи нови привредним систем трговине наркотицима, оружјем, људима и људским органима разагнала по свијету трбухом за крухом, крупним корацима грабећи у будућност по мјери западњачког либерализма под војним покровитељством НАТО, ослобађајући се својих традиционалних предрасуда снажне породице и промовишући нерађање дјеце, дрогирање и проституцију.

Полтронство НАТО-у ништа није донијело Црној Гори
И у Црној Гори из дубоке НАТО бразде увелико рађају плодови: новац је постао врховно божанство и, клањајући му се, црногорски народ овог доба увелико је попримио његов вредносни систем. Лажи, педерлук, ванбрачни живот, пословне и брачне преваре, алкохолисање и дрогирање, блудничење, неморал и аморалност, квазинационалност и анационалност, обезличење дјеце и одраслих у школама и путем медија, убиства нерођене дјеце абортусима, тзв. средствима за контрацепцију и вјештачким оплодњама, сујевјерје и остало безбожје – врлине су ове религије, док су част, поштење, ријеч, честитост, чедност, поштовање људског живота од тренутка зачећа, оданост породици и пријатељима, образовање, истина, поштовање предака и моралних и општељудских вриједности које су они његовали и које су их одржале кроз историју, богољубље – велики гријеси.

Поклоњење богу новцу је процес који је разјео духовно биће Запада. Сада се он преноси широм свијета, свуда гдје је НАТО чизма завела демократију, као канцер који метастазира.

У име владавине права, заштите људских права и демократије, безбједности и стабилности, и сличних флоскула, западњачко безбожје дух овог времена разноси као сјеме амброзије вјетар, животиње и све што га се дотакне. НАТО је, својом војном машинеријом, промотер тог духа на свој начин, али није једини. Он узниче и на људској слабости за угађањем потребама тијела, којој подилазе многе невладине организације финансиране новцем Запада. Отуда је тог духа тако пуно и у самој Русији, која је данас главна утврда Богу на Земљи.

НАТО је чувар не народа, него режима које су тим народима наметнуле тајне службе држава чланица НАТО. НАТО чува режиме који народу намећу врједносни систем западњачког либерализма, уништавајући биће народа којим господаре. Тако није само у Црној Гори, тако је и у Србији, Македонији, Албанији, Грчкој, Хрватској…

Тако и ми овдје, у Црној Гори која се, примајући дух Запада, преобразила у Montenegro, све више постајемо они, све више постајемо сами себи крвни непријатељи.

Тај дух и улизиштво њему родио је овог Бошковића и режим који под плаштом мрака Запада, којем је сecurity НАТО, господари Црном Гором и сву ту безличну масу која га својим удјелом у превари политичких избора подржава.

Из тог духа, који црногорског човјека раслабио морално и духовно, произилази и ова мазохистичка, Бошковићевска захвалност – хвала ти НАТО што си нас бомбардовао, хвала ти што си нас гурнуо у блато.

www.in4s.net 

Коментари
spicanino
spicanino: Nato nas je bombardovao,nabrajas neke gradove u srbiji i "bivsoj srbijanskoj pokrajini (kosova)" pa nijesu nas bombardovali ,izvini jesu malo "crni rt"Mislim da su gadzali "dinamidase";-);-);-);-) cika milo Hvala ti za nato! Ti si nase zlato!!!Vazda Montenegro:-):-):-):-)
10.04.2019 13:57
Srpkinja
Srpkinja: Dobro i jezgrovito napisano.
11.04.2019 01:02
Rile
Rile: Jeste nato bombardovao, ali srbiju i kosovo....Ovo u Murino je najstrašnija nesreća i greška....A pitaš li se ti pope ikad što je uzrok a ne posljedica?Idi brate na Kosovo pa tamo srbujte, shvatite jednom za vazda da mi Crnogorci nismo kao vi!
11.04.2019 10:29
Za Rile
Za Rile: Rile svaka ti je ko Njegoseva sve ti zivjelo I cvetalo. Mora da imas neku vezu u ovom portalu pa su pristali da ovo objavie.Jer Sam primijetio da mozes sta hoces pisati I o Crnoj Gori I Crnogorimia ali pop je zasticen I jos poneki njihovi Velje srbin. Ali hvala I'm I za ovo sto nam daju na kasikicu.
11.04.2019 11:50
123
123: Zeta place za njim. Bostan da se spasavao.
13.04.2019 14:43
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar