Ћирилица Latinica
07.05.2023.
Култура

Књиге на дар Дому старих

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Међународно удружење књижевних стваралаца и умјетника “Неказано” са сједиштем у Бару донирало је библиотеци ЈУ Дом за старе “Подгорица” стотину примјерака књига из свог издаваштва.

У присуству чланова “Неказано” и корисника Дома, директорици дома Јелени Шофранац књиге је уручио Лабуд Н. Лончар, предсједник удружења.

"Хвала на овом лијепом и вриједном поклону. Надамо се да је ово почетак добре сарадње.

Радујемо се наставку сарадње кроз организовање књижевних вечери и дружењу корисника Дома са пјесницима и писцима" - казала је Шофранац.

Лончар је изразио наду да ће корисници дома, међу којима је и пријатељ ”Неказаног” Војин Вулетић, уз ове књиге безбрижно проводити своје пензионерске дане.

"Изузетно љубазна директорица Јелена Шофранац провела нас је кроз просторије Дома и заиста смо импресионирани овом установом и професионалношћу запослених и њиховим односом према корисницима, такође и према гостима.

Ускоро ћемо у заједничкој организацији код њих организовати књижевно вече како бисмо корисницима дома обогатили њихово слободно вријеме.

Организоваћемо и и промоцију нове књиге Војина Вулетића, којем смо прије три године штампали књигу поезије" -казао је Лончар.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar