Ћирилица Latinica
09.03.2023.
Култура

Лончар у још једној свјетској Антологији поезије

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Барски пјесник и предсједник Међународног удружења књижевних стваралаца и умјетника "Неказано" из Бара Лабуд Н. Лончар заступљен је у још једној светској антиологији поезије.

И овог пута индијски пјесник и издавач Соурав Саркав уврстио је Лабуда у “Cooch Behar Antology 5” заједно са још једанаест аутора.

“Част ми је што је господин Соурав и овог пута одабрао моје пјесме за још једну светску антологију поезије. Посебно ме радује чињеница јер је Cooch Behar град поменутог господина.

Наиме, Cooch Behar је град у индијској држави Западни Бенгал. То је сједиште округа Cooch Behar.

Налази се у подножју источних Хималаја. Cooch Behar је град у регији Сјеверни Бенгал с остацима краљевског насљеђа. Будући да је једно од главних туристичких одредишта Западног Бенгала, у којем се налазе палата Cooch Behar и храм Мадан Мохан, проглашен је градом баштине. Господин Соурав овим гестом чини част нама пјесницима а свакако и част округу Цооцх Бехар називајући ову Антологију именом поменутог округа. Радује чињеница да ћемо се читати и у подножју Хималаја а мени причињава посебно задовољство чињеница да је ово још једно дјело, са мојим именом, које се може наћи на платформи Амазон” – ријечи су Лончара по добијању Антологије.

Коментари
Ivan
Ivan: svaka cast
10.03.2023 17:38
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar