Ћирилица Latinica
05.05.2020.
Култура

“Неказано” највећи донатор у књигама

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Међународно удружење књижевних стваралаца и умјетника “Неказано” је највећи донатор Библиотеке “Иво Вучковић“ у књигама, и то у рангу удружења, предузећа и организација. Ово је, уручујући захвалницу овој барској књижевној асоцијацији у знак успјешне срадање, казала Мила Чордашевић, управница Библиотеке. Захвалницу Лабуду Н. Лончару,  предсјенику удружења, уручили су заједно Библиотека и ЈП Културни центар Бар.

Предсједник Удружења “Неказано”, предао је истовремено управници Библиотеке, Мили Чордашевић, по пет примјерака књиге Горана Пејовића Гуле “Лет плавог сафира”, Вукосава Делибашића “У вртлогу времена” и Дамира Мараса “Десет заповиједи срца”, те комплет од четири књиге, у којима се појављују као суиздавачи са Књижевном заједницом “Васа Пелагић” из Бања Луке.

Лончар је том приликом подсјетио да је Удружење “Неказано” донирало велики број књига и часописа Основној школи “Анто Ђедовић”, као и Средњој економско-угоститељској школи из Бара, а у плану је донирање књига за остале школе у Бару, Улцињу и Вирпазару.

Библиотека ће, како је најављено, благовремено обавијестити јавност о дану када ће се организовати акција бесплатног учлањења поводом Дана Библиотеке и Свјетског дана књиге и ауторских права.

 

Коментари
LOLA CG
LOLA CG: Cestitam. Puno srece u daljem radu.
05.05.2020 14:27
Kaco
Kaco: Svaka čast,puno sreće
05.05.2020 19:32
Beho
Beho: Puno sreće u dalje radu.
08.05.2020 12:13
za litijase
za litijase: Sta je junci,pardon junacine,primjecujem daste samo aktivni u nekulturi,a komentarisati ovakve manifestacije je za vas spansko selo.Srecan rad i sve naj...
05.06.2020 17:04
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar