Ћирилица Latinica
02.11.2018.
Култура

"Неказано" носи лијепе успомене са Сајма књига у Београду

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Међународно удружење књижевних стваралаца и умјетника „Неказано“ из Бара по први пут се представило на медавно одржаном Сајму књига у Београду.

Како кажу из ов еасоцијације, наступили су  са тек мањим бројем наслова, од укупно 22, колико су објавили за годину и по постојања.

Предсатавили су књигу Лабуда Н. Лончара “Ако прећутим пјесму”, Ранка Вујачића “Пасје године”, проф. др Веселина Орландића са његове двије књиге из економије, Анта Баковића “Обично око насукано”, Горана Радичевића са књигама “У оку скривен, "Вучица" и Опростите сјени”.

Предстваили су и свој часопис за књижевност и културу “Неказано” бр.1, као и зборник љубавне поезије “Пјесник – Светионик”. Поред тога представили су књиге својих чланова и пријатеља Мишка Вучинића, Гордане Срећковић, Слоба Вучинића и мр. Миодрага Мишка Мијовића.

Књиге су излагали на штанду Удружења књижевника “Поета” из Београда.

“Како се наше удружење самофинацира и то од чланарине својих чланова и помоћи пријатеља нијесмо имали новца за закуп штанда већ смо закупили вријеме од Поете".

Уз помоћ наших пријатеља и чланова из Београда и других градова представили смо се на достојанствен начин. Посебно бих се захвалио Гордани Срећковић, Мишку и Слобу Вучинићу, Светлани Тодоровић, Чедној Радиновић Лукић, Радету Пантелићу и Браниславу Бацковићу.

Захваљујемо се и бројним посјетиоцима на штанду. Најважније је да смо одржали промоције својих књига и представили се публици. Надам се да ћемо идуће године имати свој штанд ” – каже Лабуд Н. Лончар,предсједник удружења.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar