Ћирилица Latinica
22.10.2018.
Култура

"Неказано" се данас представља на Сајму књига у Београду

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Међународно удружење књижевних стваралаца и умјетника „Неказано“ из Бара на  63. Сајму књига у Београду представиће данас (понедјељак) своје издавштво.

Ствараоци из ове асоцијације на штанду Удружења „Поета“ изложиће неколико од укупно 22. књиге колико су објавили за годину и по дана издаваштва.

Представиће и недовно објављен зборник љубавне поезије „Пјесник – Светионик“ и часопис за књижевност и умјетност „Неказано“ бр.1.

„Пошто се самофинансирамо, односно финансирамо од чланарине  и помоћи појединаца, нисмо били у финансијској могућности да закупимо свој штанд. Били смо принуђени да закупимо вријеме и штанд Удружења „Поета“ из Београда и изложимо књиге својих аутора.

Књиге ће послије одржане промоције и представљања остати изложене на штанду до краја одржавања Сајма" – казао је Лабуд Н. Лончар, предсједник Удружења „Неказано“.

На штанду "Поете", Удружење "Неказано" представиће, поред осталих, остварења својих чланова -  Горана Радичевића, Ранка Вујачића, проф.др Веселина Орландића, Анта Баковића, Лабуда Н. Лончара, Младена Бабовића,мр Мишка Мијовића, Мишка Вучинића, Гордане Срећковић и Славице Шешум.

Коментари
AAA
AAA : A staje sa Svetom Djurisicom legendom Bara
22.10.2018 14:50
VUKAS
VUKAS: SVE AS DO ASA.
22.10.2018 22:02
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar