Ћирилица Latinica
31.05.2022.
Култура

"Парк пјесника" као поетско-музички пројекат у Бару

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Међународно удружење књижевних стваралаца и умјетника „Неказно“ , ЈУ Културни центар Бар и Туристичка организација Бар покренули су организацију поетско - музичке манифестације “Парк пјесника“.

Како је "Барском порталу" казао Лабуд Лончар, предсједник "Неказаног", програм предвиђа свечано отварање "Парка пјесника" у парку иза Галерије „Велимир А. Лековић“- пјеснички маратон, са пригодним музичким програмом, 15. јуна у 20:30.

"Позивају се пјесници Бара, Црне Горе, региона и туристи - ствараоци који се затекну на љетовању у Бару да узму активно учешће у програму.

Молимо ауторе који желе учествовати у пјесничком маратону да пошаљу у једном wорд документу по једну пјесму и кратку биографију на е- маил: nekazano.bar@gmail.com

Рок за слање радова је 10. јун" - поручили су из "Неказаног".

Коментари
Дрндоје
Дрндоје: Чему латиница на плакату? Ово је Црна Гора земља ћирилице, није усташка НДХ !!!
31.05.2022 09:54
Šero
Šero: Drndoje pojma nemaš.Latinica i treba biti. Ćirilicu neznaju ni tvoji ukućani.Ko se danas služi ćirilicom ? Srpski svet
31.05.2022 16:33
Za.Drndoja ---Smrndoja
Za.Drndoja ---Smrndoja: Drndoje drmnem ti ga kevi pa pola Beograda je sve na latinicu mrcio se majci tako avetan.Ako neznas da pricitas nadji nekiga da ti prevede sa Crnogorskog i ne drndaj vise po ovom portalu.
02.06.2022 12:28
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar