Ћирилица Latinica
23.04.2019.
Култура

Поводом Свјетског дана књиге: Промоција часописа бр.3 Удружења "Неказано"

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Међународно Удружење књижевних стваралаца и умјетника "Неказано" припремило је богат програм којим ће обиљежити 23. aприл - Свјетски дан књиге и ауторских права.

Јуче је у "режији" ове асоцијације представљено књижевно ствралаштво Светозара Ђуришића и Срђана Лековића у Средњој економско – угоститељској школи, уз присуство и учешће још и ученика средње пољопривредне школе.

Данас Народна библиотека и читаоница „Иво Вучковић“ организује акцију бесплатног учлањења свих профила читалаца под слоганом „Учините нешто добро за себе, будите члан Библиотеке“. Упис се врши у термину од седам до 19 сати.

У исто вријеме заинтересовани корисници услуга могу добити на поклон књигу из необрађеног фонда Библиотеке.

Од 17 до 19 сати на Шеталишту краља Николе, испред Дворца,  биће организована продајна изложба књига уз перфоманс „Узмите микрофон и кажите пјесму“,  гдје ће сви пјесници и љубитељи књиге моћи да говоре своје или туђе стихове.

Након тога, од 19 часова, у Дворцу краља Николе на програму је промоција Часописа за књижевност и умјетност „Неказано“ бр.3.

Учествују аутори заступљени у часопису, пјесници из читавог региона, љубитељи књиге, дјеца ППУ „Светионик“,ученици средње економско – угоститељске школе, клапа КУД „Јединство“, као и ученици Музичке школе који ће мелодијама са клавира и гитаре уљепшати вече.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar