Ћирилица Latinica
15.12.2017.
Култура

Почело снимање спота за пјесму “Свети Јован Владимир”

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Снимање спота за пјесму “Свети Јован Владимир”, са албума првијенца Данице Црногорчевић, вокалне солисткиње и интерпретаторке духовне и етно музике, почело је данас у храму Светог Јована Владимира. 
 
Екранизација је повјерена “Бубуљ продукцији” из Бара, на челу са Дејаном Сенићем и Бранком Маљевићем.

“Одлучили смо да ово буде прва пјесма с албума за коју ћемо снимити спот. Кадрове данас снимамо у храму Светог Јована Владимира, прелијепој грађевини коју ко год види остане без даха. Мислим да ће ово бити само мој мали допринос да људи који не живе у Бару ,виде и осјете макар дјелић ове атмосфере. Прије свега ово је велики благослов, јер није типично мјесто за снимање, али пјесма је духовног карактера у етно стилу и вјерујем да ће слушаоцима бити милозвучна и молитвена. Не сумњам да ће екипа ‘Бубуљ продукције’ то лијепо уклопити”, казала је за Радио Бар и Бар Инфо Даница Црногорчевић.

Њен албум првијенац би требало да буде објављен до краја године у издању “Цитy рецордса”.
 
“Остало је још да се уради дизајн. Снимали смо у студију Андреја Андрејевића у Београду.Текстописац духовних пјесама Здравко Остојић је из Македоније. На албуму ће се међу десет пјесама наћи и пјесме Владике Николаја Велимировића. Једну пјесму  је написао мој супруг ђакон Иван Црногорчевић, чак сам  и једну ја компоновала”, закључила је Црногорчевић.

 

Извор: barinfo.me

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar