Ћирилица Latinica
16.12.2019.
Култура

Промоција Лалошевићеве књиге

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

"Мој калеидоскоп" - назив је књиге Василија Лалошевића која ће сјутра (уторак) од 19 сати бити промовисана у Дворцу краља Николе на Тополици.

Поред аутора, о остварењу познатог политичара и новинара, говориће новинарка и књижевница Јованка Љубенко - Матуновић, парох барски протојереј Јован Пламенац и новинар и књижевник Милан Вујовић.

У програму промоције ће наступити Бранкица Мандић, Клапа "Јединство", Божо  Гаговић, Гајо Угреновић и бенд "Академија".

Василије Лалошевић, дипломирани журланиста, дугогодишњи је препознатљиви народни посланик у Скупштини Црне Горе и савезном парламенту бивше заједничке државе са Србијом. Некадашњи је директор и главни и одговорни уредник Радио Бара.  Тренутно је одборник у Скупштини општине Бар.

 

Коментари
Cetko
Cetko: Bravo Vasko. Čestitke. Ne sumnjam da je bogat sadržaj. Vidimo se u utorak.
16.12.2019 11:40
PRISTAN
PRISTAN: Sto je ovo braco moja svi postadose pisci i pjesnici e jes ovo barsko podneblje bogato talentima za nevjerovat nicu brate ko pecurke poslije kise pocev od Badanja iz Vira pa zavrsno sa Lalozevicem a izmedju njih ima jos 20tak sve bolji od boleg blagos nama s njima ko ce to da cita kad omladina vise nista ne cita osim tipkanja po telefonima a stara generacija pomatufila i nije im ni do cega a ne da cita razne gluposti. BADANJ je zakon bar moze covjek da se nasmije u ovom sumornom vremenu.
16.12.2019 12:38
Од брата
Од брата: Све нај за Васка.
16.12.2019 19:00
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar