Ћирилица Latinica
01.09.2020.
Култура

У Бару први ауто - биоскоп у региону

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

ЈП Културни центар Бар покреће ове недјеље пилот-пројекат ауто-биоскопа, популарног драјв-ина, првог те врсте у Црној Гори, а у овом тренутку и у региону, саопштено је из ПР Службе Културног центра.

На великом платну које ће специјално за ову прилику бити постављено на паркингу АД Марина Бар, у петак и суботу четвртог и петог септембра, са почетком у 21 сат, биће приказан велики холивудски акциони хит „Ле Ман, '66: Славна 24 сата“ .

Овај филм рађен по истинитом догађају о великом ривалитету чувена два свјетска произвођача аутомобила, у оригиналу се зове „Ford Vs Ferari", а главни глумци су Кристијан Бејл и Мет Дејмон.
Публика ће филм пратити из својих аутомобила, а звук ће слушати путем радио-апарата у возилима.

С обзиром да је ово пилот пројекат, ове двије пројекције биће бесплатне, а имајући у виду да је број паркинг мјеста у гледалишту ограничен на 40, неопходна је резервација на телефон 063 473 500.
- У продукцији наше организационе јединице Дом културе, организујемо овај пројекат сарадњи са фирмом “Декадас“ из Београда која даје главну техничку подршку, те са домаћим предузећима АД Порт оф Адриа, АД Лука Бар, АД Марина Бар, „Јадроагент“ Бар, „Барградња“ и Y.Ц „Југ“. Покровитељ је Општина Бар.

Истичем да је ово наставак нашег веома успјешног пројекта „ЦИНЕБАР 2020“ који је почетком године ЈП Културни центар Бар покренуо са Филмским центром Црне Горе под слоганом „Повратак у биоскоп“. Корона нас је само привремено омела, али не и зауставила у реализацији ове акције чији је циљ да се Барани трајно врате у биоскоп-рекао је Ерол Маруновић, директор ЈП Културни центар Бар.

ПР служба
ЈП Културни центар Бар

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar