Ћирилица Latinica
29.12.2017.
Насловна
Хроника

"Морско прасе" на Маљевику

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Колико надлежни воде рачуна о чистоћи плажа на барској ривијери, нарочито мимо туристичке сезоне, свједоче и бројне критике и фотографије са друштвених мрежа, гдје Барани указују на неопходност посвећенијег односа према појасу морског добра.

Међу фотографијама објављеним последњих дана и седмица на друштвеним мрежама, „Барски портал“ издваја  „сцену“ са популарне плаже Маљевик код Сутомора.  

Слика мртве свиње  коју је по свој прилици на обалу избацило море, испровоцирала је различите коментаре на фејсбук „зиду“ једног угледног  Сутоморанина.

Коментари су углавном осуђујући, а по „духовитости“  би се могло издвојити  запажање одборника владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) из Сутомора Марка Брњаде. Он је, наиме, у коментару испод слике мртве свиње на Маљевику написао: „Морско прасе“.

Морско или не, довољно да забрине. Макар еколошке организације и удружења за заштиту животиња, ако већ проблем не дотиче надлежне органе којима управља ДПС са својим коалиционим партнерима.

Коментари
Karanikic
Karanikic: Uzas. Kako moze neko da se sprda s ovim!? Cujes DPS odbornika. Tako su se Milove ubice u Dubrovniku nad neduznim mrtvim ljudima sprdali i kidali im jezike, sto ne bi sa neduznom svinjom. Ova svinja i ova plaza su slika drzave, Bara i DPS -a. Hoce li bar Komunalna policija reagovati??? Radulovicu, umijesaj se u svoj posao , nesreco poslusna
29.12.2017 09:14
Drago
Drago: Cujes ona zmija ljuta od Brnjade da komentrise. Ovo prase je ljepse i mrtvo od njegovog sefa. Klempo!
29.12.2017 11:13
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar