Ћирилица Latinica
06.02.2021.
Политика

Абазовић: Имамо доказе о томе како је АНБ пратио новинаре и политичаре, имена за сада - тајна!

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Потпредсједник Владе Дритан Абазовић је поручио да поводом пријаве директора АНБ-а за незаконите радње у оквиру те организације у виду незаконитог праћења политичара, новинара и других личности са јавне сцене оптужује бившег директора Дејана Перуничића као налогодавца.

“Службеници агенције не могу извршити незаконите радње ако немају наредбу и налог директора те организације”, наводи он и додаје “он је дужан да каже да ли је он добијао те наредбе из државног врха или је самовољно то радио”

“Бивши министар одбране Предараг Бошковић тих дана често боравио у АНБ. Портал Удар се појавио током кампање за парламентарне изборе одржане током прошле године. Тај портал је водио бруталну кампању против критичара претходне власти и прогласио низ новинара, политичара и грађана сарадницима страних служби и непријатељима државе”, казао је Абазовић.

Абазовић је појаснио да не може да открива идентитет новинара и медије који су незаконито праћени, јер је то предмет истраге.

“Тужилац је добио документацију, кад престане да има степен тајности, грађани ће добити информацију”, тврди Абазовић.

Абазовић истиче да на порталу “Aktuelno.me” које воде лица повезана са криминалним организацијама цуре информације које су достављене специјалном државном тужиоцу а завршавају под псеудонимом “професионалац” на том порталу.

Он је казао да с обзиром да тај портал каже да зна ко је особа која открива те информације и врши кривично дјело ће и они сами морати да одговарају.

“Уколико, Специјално државно тужилаштво СДТ, ком су достављени сви подаци, не буде радило свој посао, они ће објавити имена”, додао је он.

“Црна Гора се неће повући пред криминалним организацијама које желе да дискредитују садашњу власт и свако ко се игра са угледом Владе, државе и АНБ-а”, закључио је Абазовић.

Коментари
emeo
emeo: oni su izgleda i ptice pratili bravo za Dritana u buduce cu ga glasati
06.02.2021 12:00
Semsudin 🇲🇪🇲🇪🇲🇪💓💗
Semsudin 🇲🇪🇲🇪🇲🇪💓💗: Kaze Dritan da se Crna gora nece povuci pred kriminalnim organizacijama ali zato se povlaci pred popovima i crkovnom mafijom kako Dritan objasnjava i na koji ga to vijek podsjeca da popovi idu po klinickom centru i nude da pricescuju bolesnike udarajuci im jos vise na muku i plaseci ih skore smrti to lici na one prodavce sjemenki kikirikija sokova kroz vozove tuzno i zalosno a od vakcine ni V a sve je to maslo apostolke Borovinic. Nesto se veliki strumf Ne oglasava za ovo sto se radi po Niksicu i Beranama znaci da se Dritan slaze sa ovim novim nazivima ulica u Beranama. Dritane ili bri sve redom bez preskoka ili se mani corava posla. Na mrtvog vuka i zec kurac dize nego vidi ti sto ces sa ovim tvojim medjedima koje stitis.
06.02.2021 12:22
Za dritana
Za dritana: 🤥 🤥 🤥 🤥 I onih 21.000000 million 💶 💶 💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶 Je za sada "tajna&trajna" 😉 😉 😉 🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
06.02.2021 18:57
Za Semsudina
Za Semsudina: Gledaj ti u tvoje Hodze I njih ispravljaj!!!I pusti se tudje rabote,no gledaj svoju!I jos nesto malo kulture u recnik jer ipak je ovo javni nacin iznosenja misljenja!I jos nesto Semsudine ovdje je prica o SPIJUNAZI I SPIJUNIMA svog naroda a zna se sto je najgrdja osobina kod ne-ljudi!Pozdravljam te i ne zamjeraj
06.02.2021 20:50
Dako St Bar
Dako St Bar: U CG zasijala politička zvijezda u liku Dritana. Iako je fizička miniatura bitno je da je dinamitan. Pokazat će ova, bitanga, kako se treba boriti protiv korupcije i kriminala.
06.02.2021 21:32
Peros
Peros: Semsudine ti si veliki sovinista i nacionalista tesko bi Crnoj Gori bilo da te zapane,sto ste kroz vjekove i radili srpskom i crnogorskom narodu,vi ste lazni patriota zemlje u kojoj zivite,manite se politike. t oliko od mene a vas pustam da se davite u sopstvenom sovinizmu i fasizmu.
06.02.2021 21:38
Miloš
Miloš: Tritane Dritane blesane. A miči se ne brukaj Crnu Goru...
06.02.2021 22:05
Trajo
Trajo : Jes more ovi prosli nisu obrukali crnu gory pa ce je dritan obrukat oni je nisu obrukali oni su je sravnili poz za Dritana samo jako i napred
06.02.2021 23:49
Bidim
Bidim: Dritan je kao da je stažirao u cirkusu.To je jedna karikatura.Nemože brukati ni sebe ni druge jer je pre komičan.Bolji bi bio da glumi u kakvoj TV seriji.
07.02.2021 16:59
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
24
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar