Ћирилица Latinica
07.11.2021.
Политика

Абазовић: Опште је познато да су Срби најбројнији народ у Црној Гори!

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Потпредсједник Владе Дритан Абазовић за Вечерњи лист казао је да се највећи дио становништва Црне Горе изјашњава као Срби.

"Знате како, многи покушавају да наметну утицај у Црној Гори. Многе велике државе то покушавају. Ви знате да су односи са Србијом најбољи и највећи и да се највећи број, значајан број становништва се осјећа Србима. Многи су поборници СПЦ; то је њихово право. Ја лично желим најбоље могуће односе са Србијом, али и са нашим комшијама. Ако говоримо о уставним правима, ту смо да их бранимо, а ако говоримо ко ће управљати безбједносним сектором, онда су то надлежни органи Црне Горе – казао је Абазовић.

Наравно да Абазовић није открио нешто што није познато, али истицање ове чињенице многи већ доводе у везу са отвореном опструкцијом пописа становништва који је требао да се одржи до краја године. Управо Абазовићев ГП УРА најагресивније опструише реализацију ове уставне и законске обавезе. Одлагање пописа са циљем да се спроведе тек следће године и то без најважнијих идентитетских питања на пописном обрасцу снажно заговарају амбасаде САД и Велике Британије којима  Влада чији је Абазовић једини потпредсједник - беспоговорно служи. 

  

Коментари
Dzavka
Dzavka: A da sad Vucic tebe ne uvjenjuje preko tvog brata i sestre koje rade i zive u BG? Trepni dva puta ako si otet o shoku Dritan
07.11.2021 13:16
Dado
Dado: Previse brzo izgorio
07.11.2021 13:17
Za abazovica
Za abazovica: I sto onda??? Imaju sva prava, ako ne i vecka kao mi "ostali"!!! Vise vole srbiju nego svoju drzavu, pa ako vam se ne svidja vi put pod noge, mi "ostali" volimo nasu jedinu Crnu Goru i ne treba nam nicija "zajednica"!!! CRNA GORA samo onima koji je volimo sa svim 💓💓💓💓. ZAUVJEK 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 💓🇲🇪💓🇲🇪💓🇲🇪
07.11.2021 19:58
Prije Mila
Prije Mila: U Crnoj Gori zivjela 95% Srba.Do no ih izbore pa cemo vidjeti koliko je Montenegro. Crna Gora uvjek bila Srpska .
09.11.2021 08:58
Bastro
Bastro: CRNA GORA UVJEK CRNA GORA nikad srbija
19.11.2021 21:18
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
24
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar