Ћирилица Latinica
13.05.2018.
Политика

Активности ДПС-а: Мјерили грађанима шећер и притисак, обећали беспалтан превоз за ђаке и пензионере

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Из ОО Демократске партије социјалиста саопштавају да ће „нова општинска власт, наставитинакон 27. маја са свим добрим праксама које су установљене у протеклом периоду“.

Једна од њих, како кажу, по којој је Бар недвосмислено особен у окружењу, је и увођење бесплатних линија у градском превозу за пензионере и ученике.

„Не треба посебно подсјећати од коликог је значаја овакав вид социјалне бриге за најрањивије друштвене категорије, и колико оваква врста јавног сервиса погодује и олакшава живот свим пензионерима и ученицима, нарочито онима који долазе из удаљенијих крајева наше општине.

У смислу наглашене одговорности према социјално угроженим категоријама, нова општинска управа ће наставити са досадашњом добром праксом и проширити постојећи пакет аутобуских линија и на друге крајеве општине. На тај начин, ускоро ћемо бити у прилици да обезбиједимо већу удобност и бољи квалитет свакодневног живота за становнике са комплетне територије наше општине“ – саопштили су из ДПС-а Бар.

Обиљежили Дан медицинских сестара

Поводом међународног Дана медицинских сестара, Женска алијанса Демократске партије социјалиста - ЖАД из Бара у сарадњи са Удружењем медицинских сестара и бабица Црне Горе, организовала je јуче на неколико пунктова у граду бесплатно мјерење притиска и нивоа шећера у крви, као и савјетовање у вези са трудноћом и дојењем.

„Ово је још једна у низу хуманитарних и друштвено одговорних акција које Женска алијанса ДПС у континуитету организује на територији општине Бар. Поводом међународног Дана медицинских сестара, ЖАД ће уприличити и дружење медицинских сестара са грађанкама Бара, у ресторану Рива на градском шеталишту“ – стоји у саопштењу ОО ДПС Бар.

 

Коментари
Dijagnostičar
Dijagnostičar: E aveti prošlosti !!! Od vas se dobija i secer i pritisak i - RAK, a ne da vi mjerite nekome. .. Vi ste metastaza cijele Crne Gore, bando prodata lopovska i izdajnicka....
13.05.2018 11:02
E bruke
E bruke: Ne brukajte svetu profesiju medivinske sestre jer ste je srozali na 50 evra ispod ruke mjesto od plate da zive.Natovarili ste im sijaset bolesnika vladajuci evo 30 godina.Vise ima secerasa no zaposlenih sram vas dpsovska bilo.Mjerile secer sucim se budala fali pametni se stidi.
13.05.2018 13:07
Komgrap
Komgrap: Šta reći bez - bljak.
14.05.2018 00:01
Branka
Branka: Jeli ih odvela Keca poslije u privatnu nekegalnu ginekolosku ambulantnu u zgradi vujacuca gdje je Sonja Srzentic od uglednog gospodina Ratka Vujacica dobila dio stana gratis????
14.05.2018 08:25
Dragana
Dragana: Je li se pise odvojeno,kako ste informisani a jako pismeni:) hahahha
18.05.2018 22:39
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar