Ћирилица Latinica
16.03.2018.
Политика

(Ал' је ђаво, али су мађије) Бранка Никезић: ДПС асфалтира улице и за "ове" што нас нападају и прате

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

„Радови у Београдској улици, од кужног тока код маркета „Лаковић“ до Аутобуске станице у завршној су фази, чиме локална управа испуњава још једно од предизборних обећања која смо дали у кампањи Демократске партије социјалиста.

Након постављања водоводних цијеви и канализационог колектора, грађани Бара данас могу очекивати постављање завршног слоја асфалтне подлоге у пуном профилу ширине 7 и дужине 1000 метара. Након завршетка овог дијела радова услиједиће постављање хоризонталне сигнализације“ –  саопштава ОО ДПС Бар.

Из ове партије истичу и да је у току поступак одабира извођача за изградњу пјешачке стазе од кружног тока до Аутобуске станице.

Окончањем радова на овом фреквентном путном правцу, Бар ће имати још једну квалитетну саобраћајницу коју свакодневно користи велики број грађана, с обзиром да је Београдска улица главна веза између Аутобуске и Жељезничке станице и центра града.

И овај, поред бројих инфраструктурних пројеката  који су завршени или су у фази реализације, су само потврда одговорног односа који ОО ДПС Бар и функционери из редова наше партије имају према грађанима Бара – наведено је из владајуће партије у саопштењу достављеном нашем порталу.

ДПС је јуче организовао и конференцију за новинаре овим поводом, на коју „Барски портал“ није позван, а због чега, дакако, наша редакција неће туговати.

Како преносе други локални медији, предсједница ОО Демократске партије социјалиста Бар Бранка Никезић казала је на партијској конференцији, (на којој су се јавности обратили још и секретар Секретаријата за комунално-стамбене послове Дејан Шкеровић и потпредсједник Општине Душан Раичевић !?) да је „ово  добробит за све грађане Бара, па и и за онај дио њих који нас без престанка коментаришу и нападају због тога што радимо“. 

Но, како је подвукла, „ми ћемо и даље да радимо и реализујемо оно што смо зацртали а ови други нека прате“.„Једног дана ће бити задовољни кад буде Бар уређен онако како смо то ставили у планове”, казала је Никезић.

Коментари
Trifun
Trifun: Kakav naslov lele Boske.... A sto se igras sa vatrom Brankice kad znas da te vazda izgore ?
16.03.2018 12:46
Stole
Stole: Branka je stari kompleksas i demagog. Ovom konferencijom koju pravi u ime partije a fali se rezultatima navodnog rada opstine koji je placen parama gradjanja, pokazuje da je DPS privatizovao opstinu. Opstina je vlasnistvo DPs-a.
16.03.2018 13:28
Borislav
Borislav: Pita li se ko sto je Srzentic odbio da bude na ovom pressu kod zeljeznicke, a bio je u Baru u to vrijeme? Zar vam nije jasno koliko je puklo u DPS-u.
16.03.2018 13:30
Blagoje
Blagoje: a sto ce braca Pavicevic na pres DPS-a?. DPS i Udba nece moci da ih stite poslije maja, kad odu u proslost.
16.03.2018 14:05
E pa svasta
E pa svasta: Zaboga,ko vjeruje u ovakve budalastine? Pare za cijevi su od EU, to i ptice znaju??? Prisvajaju za nesto sto nema veze DPS da bi dobili naslove i glasove!!! O moja Branka, tebi definitivno nije dobro. Pukli ste skroz pa ne znate vise od muke sta vise.
16.03.2018 18:45
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar