Ћирилица Latinica
10.04.2018.
Политика

"Барска листа, и то чиста" и ГИ "За Општину Сутоморе" подржале Бојанића

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

„Барска листа, и то чиста“ и ГИ „За Општину Сутоморе“, које ће наступити на локалним изборима у Бару 27.маја, позвале су своје сипматизере и активисте да на предстојећим предсједничким изборима глас дају кандидату већег дијела опозиције Младену Бојанићу.

„Снажно подржавамо кандидатуру господина Бојанића, и та подршка је неупитна.

Користимо прилику да апелујемо на опозиционе бираче који евентуално размишљају о подршци неком другом кандидату опозиције, да одустану од такве намјере, јер само глас Младену Бојанићу је гаранција да гробар црногорске привреде и шеф подземља Мило Ђукановић не може остварити побједу коју свим силама прижељкује“ – каже се у заједничком саопштењу двије листе.

Ове двије листе започеле су у исто вријеме и разговоре о могућем заједничком наступу на локалним изборима у граду под Румијом.

„За почетак је постигнут договор о потписивању споразума да нико од изабраних одборника ових листа неће, под било којим условима, улазити у постизборне коалиције са Демократском партијом социјалиста Мила Ђукановића.“

„Барску листу, и то чисту“, према најавама, предводиће угледни барски професори, љекари и студенти, док ће на листи ГИ „За Општину Сутоморе“ бити махом потписници иницијативе за обнављање Општине Спич, која је постојала до 1956.године.

Коментари
Deleta
Deleta: Svaka cast na pozivu. Profesori Gimnazije, Kalinic i ekipa, pretpostavljam da je to ta prica iz grada o lokalnim izborima.
10.04.2018 12:58
Bodin
Bodin: Ovu Barsku listu promovise ona doktorka četnikuša. Ukrali ste ime od stare Barske liste... Neposteno, ocekivano !
10.04.2018 13:00
za Bodina
za Bodina: Bravo Bodine, potpuno se slazem.
10.04.2018 14:37
Sasa
Sasa: Barska lista ce iti iznenadjenje izbora. Kad cujete imena mnogima nece biti dobro.
10.04.2018 15:11
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar