Ћирилица Latinica
30.03.2019.
Политика

Барски ДПС "оплео" по Демократама: Избјегавају да се суоче са реалношћу

Аутор: Редакција 11 Оставите коментар

"Опозициони одборници Демократа и њихових коалиционих другова поново су барској јавности показали своју неодговорност избјегавањем да присуствују сједници Скупштине општине града, за шта су из њихови бирачи изабрали" - оцијенио је Клуб одборника ДПС Бара, у саопштењу достављеном "Барском порталу".

У саопштењу Клуба одборника се даље каже:

"Умјесто тога, крију се по ходницима зграде Општине јер не могу да обуздају своју радозналост, да би прислушкивали - али не говоре јавности истину, да је њихово неприсуство сједници одраз прислушкивања централе партије, и да по налогу Бечића, Милачића и Абазовића, жељних улице и ваниституционалног дјеловања, слушају Подгорицу која им налаже да сједнице ескивирају, пошто њихово присуство и онако нема никаквог значаја ни утицаја.
Оваквим дјеловањем они показују ко су и шта су, и да о питањима важним за

Бар ни не размишљају. Њих не занима како ће бити постављени рад и организација јавних предузећа "Комунале дјелатности", "Водовод и канализација" и "Културни центар". Њих није брига какав ће бити План привремених објеката у Бару, па ће се онда у сред љетње сезоне јавити неким "перформансом", да кажу оно што су требали кад се оџавала сједница и усвајала одлука.

Њихове главе нису у Бару, и због тога је за њих расправа о овим одлукама безначајна и непотребна за присуство и учешће. Њихове главе су у Херцег Новом, гдје планирају да прошетају за викенд, а онда да се провозају и до Подгорице. За разлику од Херцег Новог, у Подгорици су им се већ интереси мимоилазе.

У оба случаја имају директиву да прикажу како окупљају велики број "грађана" а заправо ће чинити декор, као и остали активисти које из других градова лидер Демагога, са два прикључена испод цензуса, вуче по Црној Гори. Једино што ће Демократе у Подгорици морати да се надмећу са ДФ-ом за превласт над протестима, гдје морају да заузму добре стартне позиције за преузмање вођства протеста од минорне групе такозваних грађанских политиканата.

Ова дружина одборника опозиције живи у свијету у коме неозбиљним кампањама и нереалним обећањима добију нешто подршке бирача, а онда сједницама Скупштине општине не присуствују, него умјесто тога шаљу празна саопштења уочи и након сједница, у покушају да оправдају себе и своје надокнаде, које редовно знају да узму.

Избјегавањем рада Скупштине општине, ових четворо одборника показује потпуну неозбиљност, чиме, неће успјети да преваре јавност Бара".

Коментари
Kornelije
Kornelije: niko castan u DPS sekti ne postoji. Moracete svi u zatvor bando lopovska.
30.03.2019 08:15
Farce
Farce: Bas sekta, dobro si.
30.03.2019 08:50
Demos
Demos: Sto bi dolazili da slusaju vasu prdnjavu I ovih vasih satelita tj. Kombi stranke. Vi svakako mislite da ste najpametniji a kolko ste pametni o Tom potom. I vi ne slusate nikoga nego radite po svome pa I ako je naopako a to vam je stara praksa I zasto bi neko vama bio dekor. Vi ste jedna obicna sekta gomila stetocina I ako bog da brzo cete u o poziciju. Baba Branka I omladinac Boki Crta 3.14--3.14.
30.03.2019 09:56
Ojha
Ojha: Gorovi ste sektasi lopovski i vi i vas sef lupez!
30.03.2019 13:52
STOJAN
STOJAN : BARSKI dpsSKUP JADNIKA KOJI RADE PO UPUSTVU CENTRALE IZ PG sto ce JADNICI ostalo im samo da LAJU ZA DRUGIM . predvodnica BRANKA je najmladja i najstarija BABUSKARA koja vodi LOPOVSKU PARTIJU SOCIJALISTA. . TO JE JEDAN TUZAN SKUP POLTRONCICA KOJI RADI NA KOMANDU KAO KUCKO.
30.03.2019 18:36
Nebo
Nebo: Hahaha, kako su ih oprali, ne ponovilo im se :D Zamisli to da šunjaju po zgradi kad je sjednica. Prosuli su ih.
30.03.2019 18:36
List Crne Gore
List Crne Gore: Ako se iko mota po raznoraznim hodnicima to ste vi iz DPS. Ne samo sto ste spijuncine vec sto vise stolica nema, odavno ste ih zaposjeli. Nicija nije gorela do zore. Stize...
30.03.2019 22:10
Luka
Luka: Xaxaxa a što će demagozi nego da lunjaju hodnicima....
31.03.2019 12:03
Anti drps
Anti drps: Pogledajte dobro ovu sliku u zapamtite face ovih jadnika, poltrona i slugu lopovske sekte,kako cemo ih sjutra mrsikati kad im sef zavrsi u zatvor!
31.03.2019 15:05
Fuj
Fuj: Gledaj ove nesrece koje se kunu u lopova,eeeee bravi bez mozga
31.03.2019 15:07
Đoka
Đoka: Omladinac Boki jedina svjetla tačno u DPS-u.Oj to lijepo plavo nebo bježi Boki Bog te jebo
06.04.2019 06:01
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar