Ћирилица Latinica
05.07.2021.
Политика

Благослов патријарха Порфирија: ДФ да чува интересе СПЦ и вјерника у новој Влади

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Након посјете Русији, лидери ДФ- а Андрија Мандић и Милан Кнежевић сусрели су се са Његовом Светошћу патријархом српским господином Порфиријем.

„У срдачном и братском разговору, лидери ДФ-а су добили благослов од његове светости патријарха Порфирија да у новој Влади чувају и бране интересе наше свете Српске православне цркве и вјерујућег народа Црне Горе. Његова светост господин Порфирије је истакао да високо поштује борбу коју су  лидери ДФ -а водили у времену напада на част, имовину и достојанство СПЦ“, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

Захваливши се на пријему, истиче се у саопштњу, лидери ДФ- а су пренијели жеље вјерујућег народа да ускоро дочека свог патријарха Порфирија у светињама Српске православне цркве у Црној Гори.

Коментари
Drnodje
Drnodje: Američka ambasada je stava da Srbi ne mogu u Vladu, čak i da osvoje 90 posto glasova. Njihov blagoslov je veća svetinja od blagoslova patrijarha za ove izdajnike Bečićija i Krivomozgića Judu. Sitan je DPS šta su spremni ovi špijuni sa 14 poslanika podrške da urade protiv Srba i srpske Crkve.
05.07.2021 11:31
МИЛОШ
МИЛОШ: Мандић и Кнежевић, два КРАЉА. Једини које нико не може да купи. Педерима смета што воле Београд и Москву. Ајде педери сад ударајте миниусе да видимо колико вас је. Волите буљу, а ?
05.07.2021 16:22
Дамјан
Дамјан: ДФ, једини који није изневјерио народ. Све друго је содома и комора, све фукара и педерлук.
05.07.2021 16:23
Za tri kralja
Za tri kralja: Zalosno lijepo ime a ti teska budala sto hvali to bar ne boli kralju maca.
06.07.2021 16:13
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar