Ћирилица Latinica
09.01.2018.
Политика

Божићни коктел НСД: ДФ преузима бреме одговорности

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

У барском хотелу „Сидро“ Општински одбор Нове српске демократије (НСД)  приредио је синоћ  традиционални божићни коктел.

Поред челника и чланова ОО највеће опозиционе странке у Бару, скупу су присуствовали и потпредсједници НСД др Страхиња Булајић и Славен Радуновић, као и члан предсједништва мр Дејан Ђуровић, те представници Демократске народне партије Маја Вукићевић и Вук Вујовић.

Поздрављајући присутне, предсједник ОО НСД Бар, Богић Бели Митровић, казао је да упркос стравичном терору власти, који се огледа прије свега кроз прогон лидера ДФ-а Андрије Мандића, Милана Кнежевића и Небојше Медојевића, ДФ остаје најснажнији и најзаначајнији политички фактор у опозицији.

„Што би Фридрих Ниче рекао : Оно што нас не уби – то нас ојача. Баш ова мисао најбоље илуструје стање Демократског фронта, чији је највећи конституент НСД. Осим силовања правде, подметања и крађе избора од стране власти, суочени смо и са бочним ударцима такозване грађанске опозиције, која је суштински салонска, и која се не такмичи са партијама на власти, већ јој је примарни циљ да уруши ДФ као најснажнију опозициону структуру.Чини се понекад као да ти „малограђани“ имају исте налогодавце као и Демократска партија социјалиста. Но, и те налете стоички издржавамо, спремни да преузмемо историјско бреме одговорности и веома брзо освојимо власт у Црној Гори и Бару“ – казао је Митровић.

Коментари
Ratka
Ratka: Niče, Niče, Evo Milo Već Uzmiče
12.01.2018 02:57
Momo
Momo: Naprijed DF
12.01.2018 11:15
Karanikic
Karanikic: Prvi put u zivotu sad cu glasati za vas
12.01.2018 14:19
Pop
Pop: Jedina istinska opozicija ste !!! Df je zakon!
12.01.2018 16:43
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar