Ћирилица Latinica
09.01.2022.
Политика

Бошко Вукићевић: Кривокапић мора да оде

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

“Здравко Кривокапић ускоро више неће бити предсједник црногорске Владе, што ће представљати позитивно испуњење мојих вишемјесечних јавних залагања у том смјеру. Са задовољством констатујем да ће се сав тај мој труд исплатити и да ће наше друштво, након те оставке или смјене, закорачити стазом демократизације. Биће изабрана нека нова, боља Влада, или ћемо након ванредних избора остварити такав циљ.”, саопштио је политички аналитичар Бошко Вукићевић.

“Морам признати да ми је смијешно када примијетим да ме испод разних мојих критичких текстова “Здравкови свједоци” оптужују за недосљедност, и ко зна шта још. То су, углавном, плаћене интервенције владиних ботова које не заслужују нарочиту пажњу, јер су у одсуству било које аргументације. Најчешће ми ти отужни ботови кажу: “нијеси тако причао док си му био савјетник”.”

А ради се управо о томе да сам, док сам му био савјетник, причао дословно ово што и сада причам, каже Вукићевић.

“Нијесам се ни у чему промијенио, остао сам принципијелан, што знају сви који ме познају и прате моју политичку и идеолошку линију. Здравко се промијенио, изневјерио све своје предизборне приче, принципе и обећања. Ја сам остао исти – зато се и дистанцирао од мене. А зашто се он преобразио – питајте њега. Свакако – мора да иде, за добробит нашег друштва.”, закључује Вукићевић.

Коментари
ND123
ND123 : Veliki Srbi bolja vam je manjinska vlada od aktuelne???!!! Političari su i kameleoni i hijene, zašto su izglasali vladu da bi je rušili odmah po izglasavanju. Ne mislim da je ova vlada idealna ali već ako su je u parlamentu formirali trebali su je i podržati da sprovede reforme.
09.01.2022 13:44
Svetozar
Svetozar: Neka ide. Kada izjavi da ne piznaje Daku Davidovića tada sam rekao da sa njim nešto nije u redu.
10.01.2022 08:48
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar